OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Foto: Promo
MODNI BREND PIAZZA ITALIA

Stevanović, Horvat, Mandalinić, Šebetić i Pavlović u proljetnoj kupovini

Hrvatski rukometni junaci rijetke su slobodne trenutke iskoristili kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće proljetne i ljetne dane. U društvu suigrača iz rukometnog kluba PPD Zagreb i reprezentacije izabrali su modele iz najnovije kolekcije talijanskog modnog brenda Piazza Italia, a u kojem danas počinje 10 zlatnih dana kada su svi artikli na popustu od 50%.

Proslavljeni golman Ivan Stevanović na čijim je krilima rukometna reprezentacija izborila nastup na OI Rio 2016, za sebe je izabrao traper hlače, košulju i sako. Njegovi klupski kolege Zlatko Horvat, Stipe Mandalinić, Luka Šebetić te Domagoj Pavlović u idućim će mjesecima nositi košulje u bojama, pulovere, jakne upotpunjene modnim detaljima poput remenja, kravata i šalova koji naglašavaju originalan stil ovog popularnog modnog brenda.

Talijanski high street modni brend Piazza Italia nalazi se u Arena centru u Zagrebu te u centru Mall of Split. Prepoznatljivi dizajn koji obožavaju talijanski trendseteri i nogometni reprezentativci u Hrvatskoj predstavlja atraktivnu modnu kolekciju koja će nadolazeće mjesece ispuniti vedrinom, bojama i jedinstvenim krojevima za svaki ukus.

Boho, disco i country stil samo su dio proljetne ponude Piazze Italie koja opisuje svaku modno osvještenu ženu. Pencil suknje, košulje i sakoi za formalni stil ili pak tajice, tunike, suknjice i traperice za neformalni stil daju mogućnost bezbrojnih kombinacija za pojavljivanje u svakoj prilici.

Tijekom posljednjih nekoliko godina Piazza Italia zasluženo je postala jedan od vodećih brendova vrhunske modne odjeće po povoljnoj cijeni, a danas ima široku mrežu prodavaonica u Italiji i inozemstvu, sada i u Hrvatskoj. Pomno dizajnirani modni stil, u kombinaciji s besprijekornom kvalitetom i raznovrsnom ponudom, glavne su odlike modnog carstva čiji će originalni krojevi ovog proljeća bez sumnje na hrvatske ulice izmamiti mnoštvo neodoljivih odjevnih kombinacija.

Pogledajte fotogaleriju !

www.piazzaitalia.it

Linker
20. travanj 2024 08:39