Promo

Rješite se stresa božićne kupovine - mi znamo kako!

Nemojte čekati do posljednjeg trenutka, jer kako se kaže, vrijeme je novac, a to se odnosi na kupovinu podjednako kao i na posao.

Odabir božićnih poklona u posljednjem trenutku može dovesti do panične i vrlo nekontrolirane kupnje. Razmislite samo o gužvi ili nedostatku ideja.

Krenite već sada, jer ako to ne učinite, svakim danom pomisao na kupnju poklona postat će sve nelagodnija. Ako se na ovu problematiku fokusirate na vrijeme, biti ćete manje uzrujani i dočekat ćete blagdane baš kako i treba – sretno i opušteno. Također, razmislite i o online kupovini jer je ona puno praktičnija.

Da se razumijemo, kupovina savršenog božićnog poklona za nju daleko je dramatičnija od kupovine poklona za njega te bez obzira na ogromnu količinu dostupnih i prigodnih poklona, valja na vrijeme razmisliti o ukusima i željama.

Kako biste doživjeli predblagdansku kupovinu poklona bez stresa, a posebno ako želite darovati zlatnu ogrlicu, narukvicu ili prsten kakve nose poznate svjetske influencerice, upravo vam Zlatarna Dodić na prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu te webshopu može pomoći ne samo u inspiraciji, već i u ugodnoj kupovini bez stresa i besplatnoj dostavi.

U slučaju da niste sigurni kako i što darovati, pogledajte naše prijedloge iz najnovijih kolekcija.

image

Big Love zlatna ogrlica, 1.160 kuna

Promo

image

Dash of Hearts zlatna ogrlica, 1.320 kuna

Promo

image

Clover Shine zlatna narukvica, 1.216 kuna

Promo

image

Love Touch zlatna narukvica, 680 kuna

Promo

image
Promo

image

Flower Snowflakes zlatne naušnice, 732 kune

Promo

image

Sparkling Ovals zlatne naušnice, 948 kuna

Promo

Linker
26. travanj 2024 14:10