VRIJEME JE ZA REKREACIJU

Rekreacija i zabava u Termama Tuhelj

Krenuli smo s pripremama za ljeto. Temperature se lagano dižu, pospremili smo zimsku odjeću u skriveni dio ormara i krećemo u aktivnosti koje, ne samo da će nas maknuti iz kuće, nego će nas dodatno zabaviti, rekreirati, odmoriti naš umorni organizam te nas napuniti dodatnom energijom. U Termama Tuhelj pripremili su vam posebne radionice kretanja, zdrave prehrane, oblikovanja tijela i svega onoga što vam je potrebno kako biste se pripremili za ljeto.

Obuhvatili su četiri elementa koji su važni kako biste bili i ostali FIT te tome dodali još i zabavu kako bi svaki segment mogli proći na drugačiji i zabavniji način.

Kretanje je važan segment održavanja kondicije, a u Termama Tuhelj pripremaju posebne šetnje prirodom za grupno istraživanje okolice, nordijsko hodanje te posebne programe biciklom uz biciklističke mape koje će vam olakšati put.

Termalna voda pomaže prilikom oblikovanja tijela, a na Vodenom planetu možete uživati u svim njezinim blagodatima. Vježbe u vodi, aquaaerobic, plivanje i ostale vodene aktivnosti pomoći će vam u održavanju vitalnosti.

Wellness kao idealna formula opuštanja i punjenja baterija bit će idealan način za dovođenje tijela u ravnotežu. Blagodati saune uz besplatan sauna program kavom, posebne masaže u vodi koje u potpunosti zamjenjuju klasičnu masažu ili pak čaroban tretman za vaša stopala – ono su što morate isprobati.

Vitalna prehrana samo je točna na i na vašem FIT putovanju. Kako zdravo jesti? Kako kombinirati namirnice i začine? Zašto je limunada zdrava te zašto je vitalni koktel nešto što morate početi priprematii i kod kuće? Na sva ova pitanja, odgovara vitalna gastro ponuda Termi Tuhelj. Naravno, tu su i posebni vitalni jelovnici označeni simbolom jabuke u restoranu Dvorac Mihanović.

I na kraju zabava ! Sve to zajedno objedinite u društvu svojim prijatelja, obitelji i poznanika. Posjetite najpoznatije terme u kontinentalnoj Hrvatskoj. Dođite na jednodnevni izlet na Vodeni planet ili pak provedite SPA vikend opuštanja koji se kreće već od 725,00 kn po osobi, a nakon kojeg ćete biti odmorni i puni energije.

Nemojte zaboraviti, u Termama Tuhelj, uvijek pripremaju nešto novo, drugačije i korisno…stoga posjetite destinaciju ne samo za odmor, zabavu i rekreaciju, nego i za unapređenje stila života.

Linker
25. travanj 2024 12:23