PROMO
MIRISNA OAZA

RAJSKO LJETO: Mirisi koji nas podsjećaju na ljetovanje u najljepšim tropskim oazama

Svaki moderan modni stajling zahtjeva odgovarajući miris da bi bio potpun. Iako to naravno nije uvijek pravilo, u ljetnoj sezoni većina bira lagane, ljetne i citrusne note koje podsjećaju na suncem okupane plaže i tropske zavičaje. Mirisi doista utječu i na raspoloženje te podsjećaju na neke lijepe trenutke koje smo proveli, a izbor pravog ljetnog mirisa ostavlja dugotrajan trag u našim osjetilima i kroz cijelu godinu podsjeća na najljepše trenutke koje smo proveli na godišnjem odmoru. Bilo da se odlučite za najdraži parfem, osvježavajući gel za tuširanje ili pak omiljenu mirisnu vodicu koja će dati tek onu laganu ljetnu notu vašoj koži, sasvim sigurno postoji onaj miris bez kojeg vaš ljetni outfit jednostavno nije potpun. Donosimo prijedlog hit proizvoda koje ovog ljeta jednostavno morate imati u svojoj toaletnoj torbici:

Tropsko voće i rajski otoci

PROMO

Kad pomislimo na pješčane plaže, kristalno čisto zeleno more, lagani povjetarac i preplanuli ten, nepcem nam se počnu vrtjeti okusi osvježavajućeg tropskog voća. Uz Avon senses gel za tuširanje s mirisom marakuje i hibiskusa, svako jutro može vam započeti rajskom fantazijom. Ova egzotična kombinacija mirisa ranojutarnje tuširanje pretvorit će vam u osvježavajuće putovanje na rajske polinezijske otoke i uljepšati vam početak ama baš svakog dana.

Mirisne vodice za najljepše ljetno osvježenje

PROMO

Lagani i prozračni mirisi ove sezone su must have u svim toaletnim torbicama. Mirisne vodice već su godinama trendi proizvod sezone jer osim što koža od njih super miriše, pružaju i potrebno osvježenje u ovim toplim ljetnim danima. Ako maštate o odmoru na tropskom otočju, predlažemo savršenu kombinaciju Avon Naturals s mirisom kokosa i karambole. Osim što će vaša koža biti meka, mirisna i svilena na dodir, možete se poigrati i pošpricati nekoliko puta vodicu i po posteljini, koja će tako biti instantno osvježena. Skinete li čep i pumpicu, mirisna vodica također vam može poslužiti i kao difuzor mirisa u garderobi.

Mirisni piling kao savršena priprema kože za ljetno sunce

PROMO

Brončani ten postao je simbolom ljepote, a kako bi i ovog ljeta postigli svoju savršenu ljetnu put, preporučujemo da prije izlaganja suncu, svoju kožu adekvatno pripremite, a jedan od važnijih koraka u pripremi je korištenje pilinga. On omogućuje koži da se riješi mrtvih stanica koje se nakupljaju i sprječavaju ravnomjerno tamnjenje. Osim same kvalitete proizvoda, bitan je i miris koji će vašu beauty kupku pretvoriti u čarobnu ljetnu fantaziju, a ima li bolja kombinacija ljeti od mirisa kokosa i Plumerije, mirisnog cvijeća koje raste na karipskom otočju. Ovu kombinaciju u ljetnom pilingu možete pronaći u novoj Avon senses Aloha Monoi kolekciji proizvoda za njegu kože.

Zaštita kože za savršen ten

PROMO

Iako je piling jedan od važnih koraka pripreme kože za sunce, on skida zaštitni sloj na površini kože, što čini vašu kožu osjetljivijom na UV zrake. Koža pamti i jako je bitno voditi adekvatnu brigu o tijelu, a s obzirom na to da je sunce svake godine sve snažnije i štetne zrake prodiru na zemljinu površinu, važno je kožu zaštititi faktorom. Uz pravilnu uporabu zaštitnih krema, vaša koža će postići savršen ten bez opasnih posljedica, ako se naravno pridržavate pravila i ne izlažete suncu onda kada je ono najopasnije. Avon Sun kolekcija proizvoda za zaštitu od sunca oduševit će vas mirisom koji podsjeća na najljepše ljetne trenutke, a uz ove proizvode moći ćete se bezbrižno izležavati na omiljenoj plaži.

Linker
20. travanj 2024 16:26