SPORT VISION

Pronašli smo najbolju sportsku kombinaciju za vaše školarce

Sport Vision je ove godine olakšao posao svim roditeljima i osmislio odlične Champion komplete za školarce. Tenisice, trenirku i ruksak odaberite za samo 449,00 kn!

Svakom je školarcu povrat u školske klupe zasigurno zabavan. Ponovo se okuplja cijela razredna ekipa, prepričavaju se ljetne zgode, no roditeljima je početak školske godine zasigurno poprilično stresan. Vječno je pitanje – što je sve školarcu potrebno i gdje nabaviti svu potrebnu opremu?

Za novu školsku godinu Sport Vision je osmislio kombinaciju koja će razveseliti sve školarce, ali i roditelje. Zaboravite na potragu za idealnim tenisicama i ostatkom sportske opreme, Sport Vision je to odradio za vas! Champion komplet tenisica, trenirke i ruksaka za djevojčice i dječake iznosi samo 449,00 kn.

Komplete možete odabrati i online, a prilikom naručivanja, potrebno je upisati kod #bts te ostvariti uštedu od 40%.

Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri i osvojite 15.000 kn

Nakon obavljene kupnje u Sport Visionu, ne zaboravite sudjelovati u nagradnoj igri. Sve što trebate jest od 29. kolovoza do 2. listopada poslati SMS sadržaja Sportvision, navesti broj računa, svoje ime i prezime, godinu rođenja, adresu (ulica, kućni broj i mjesto) i adresu elektroničke pošte, na broj 60060.

Svaki sudionik ulazi u tjedna izvlačenja, ali i završno izvlačenje na kraju nagradne igre. Svakog tjedna izvlači se 10 dobitnika/ca koji osvajaju Sport Vision poklon bon od 500 kn, dok se 2. listopada izvlače dobitnici glavnih pet nagrada.

Prvo mjesto osvaja American Express karticu s ukupnim raspoloživim iznosom potrošnje od 15.000 kn, drugo mjesto osvaja tablet u vrijednosti od 3.500 kn, treća je nagrada Sport Vision poklon bon od 2.500 kn, četvrta Sport Vision poklon bon 1.500 kn te peta Sport Vision poklon bon 1.000 kn.

Posjetite Sport Vision trgovine ili provjerite online ponudu te odaberite svu potrebnu opremu za svoje školarce i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri!

Linker
20. travanj 2024 01:26