Uskrs u čarobnoj uvali Čikat

Prepustite se novoj uskršnjoj tradiciji u jedinstvenom lošinjskom hotelu Bellevue 5*

Proljeće se budi u čarobnoj lošinjskoj uvali Čikat i poziva na prepuštanje duše i tijela obnavljajućem tretmanu u režiji prirodnih blagodati i poznatog brenda Lošinj Hotels & Villas. Jedinstveni hotel Bellevue 5* smješten u zagrljaju lošinjske prirode ispunjene mirisnim notama aromatičnog i ljekovitog bilja, ove godine prvi puta nudi potpuno drugačije iskustvo i uskršnji program koji poziva na buđenje i pokretanje nove tradicije uz dašak modernog hedonizma.

Obiteljske tradicije su neprocjenjiva vrijednost koju prenosimo novim generacijama, a zašto vaša ne bi postala uskršnji posjet neodoljivom otoku Lošinju? Prepustite se predanom osoblju Hotela Bellevue, koje će se pobrinuti da se iz uvale Čikat vratite s vrijednim sjećanjima na kristalno čisto more, mirisima probuđene prirode i trenucima provedenima s najmilijima.

Pokrenite svoju novu tradiciju

Boravak u lošinjskom hotelu elegantnog dizajna i vrhunske usluge nudi otkrivanje niza uskršnjih aktivnosti za sve uzraste i blagdana za pamćenje. Raskošne ponude za nezaboravne blagdanske dane sadržane su u posebnim Easter Splendour paketima koji sadrže obilje doživljaja za svaki trenutak proveden u ovom nagrađivanom lošinjskom hotelu. Od užitka istraživanja neodoljive prirode, do gastronomskih doživljaja te boravka u Bellevue Spa Clinic, koji nudi najsuvremenije ekskluzivne wellness tretmane. Također, ovaj predivni Spa Clinic ima unutarnje i vanjske bazena ispunjene ljekovitom vodom Jadranskog mora, u kojima definitivno trebate uživati.

image
promo
image
promo

U vikendu prazničnoga veselja u prelijepom prirodnom okruženju, gastronomska iskustva su poseban doživljaj. U restoranu Matsunoki, jedinom japanskom restoranu na hrvatskim otocima, čaroliju za nepce vješto pripremaju tri kulinarska tenora koji će servirati vrhunsku six-hand večeru, dok ih glazbom prati nastup Klape Čikat. Restoran Bava ponudit će neodoljiv uskršnji nedjeljni brunch s bogatom trpezom primamljivih specijaliteta i prepoznatljivih tradicionalnih uskršnjih delicija.

Dok se roditelji opuštaju, djeca se zabavljaju

Zabavne uskršnje aktivnosti zasigurno će najviše razveseliti najmlađe, ali i ostaviti dojam na cijelu obitelj. Naši mali gosti mogu uživati u zabavnoj potrazi za pisanicama, pokrenuti svoju kreativnost igrajući se malih masterchefova i na radionici izrađivati čokolade s Willyjem Wonkom. Dok se djeca zabavljaju, roditelje očekuje vrijeme posvećeno potpuno personaliziranom proljetnom doživljaju i prilika da iskušaju nešto novo i zakorače u Onyx Meditation Room na liječenje zvukom, upuste se u vođenu šumsku terapiju ili se relaksiraju uz krioterapiju i masažu.

image
promo

Budite među prvima koji ćete, u posebnom ugođaju, s nama zakoračiti u novu tradiciju Uskrsa! Kako bismo i simbolično obilježili novi početak, tijekom zajedničkog eko izleta istaknut ćemo važnost očuvanja jedinstvenih prirodnih bogatstava lošinjskog akvatorija i sadnjom drveta ostaviti zeleni trag u znak početka naše nove zajedničke tradicije.

Više o uskršnjem programu Hotela Bellevue i ostalim ponudama brenda Lošinj Hotels & Villas provjerite na linku.

Linker
23. travanj 2024 09:51