Samsung

Preklopni zaslon za novu dimenziju stvarnosti

U današnje vrijeme svi smo u konstantoj žurbi i pokušavamo održavati balans između poslovnog i privatnog života te što više toga obaviti u što kraćem roku. Samsung Galaxy Z Fold2 5G pametni je telefon uz kojeg ćete uživati i slobodno multitaskati, a dizajniran je kako bi promijenio oblik budućnosti sa svojom istančanom paletom profinjenih boja. Kada je otvoren, njegov glavni zaslon odvest će vas u neki drugi raskošniji svijet.

Samsung

Kamera koja impresionira

Sada više ne morate brinuti o kvaliteti vaših fotografija. Gdje god da se nalazili vaše fotografije uz Samsung Galaxy Z Fold2 5G bit će impresivne. Fotografirajte ili snimajte videozapise pod kutom koji vama odgovara, a jedna od opcija koja će zasigurno mnoge razveseliti jest mogućnost snimanja bez ruku. Na ovaj način možete ovjekovječiti posebne trenutke jer će vaš pametni telefon držati predmete u fokusu dok se kreću. Također, imate mogućnost napraviti selfie bez upotrebe ruku, stativa ili selfie štapa.

Samsung

Multitasking nikada nije bio lakši

Samsung Galaxy Z Fold2 5G pametni je telefon uz kojeg multitasking nikada nije bio lakši! Sada možete s lakoćom kontrolirati raspored zaslona te u isto vrijeme otvoriti više datoteka iz iste aplikacije. Na ovaj način uštedite vrijeme dok odlazite na posao te jednim klikom organizirajte dan. U svakom trenutku možete prebacivati vaš raspored s velikog zaslona na mali zaslon, ovisno o vašim potrebama. Uživite se u potpunosti u sadržaj na vašem telefonu uz omiljene aplikacije YouTube, Gmail, Spotify.

Samsung

Dizajn koji će vas osvojiti

Samsung Galaxy Z Fold2 5G pruža vam potpuno novo iskustvo s dizajnom uz kojeg ćete se osjećati kao da imate dva uređaja u jednom. Dok je pametni telefon sklopljen, veličina zaslona je 6,2 inča, a za potpuni doživljaj sadržaja otvorite zadivljujući 7,6 inčni zaslon koji je izrađen od iznimno tankog savitljivog stakla. Na velikom zaslonu možete neometano koristiti sve aplikacije jednako kao i kada je pametni telefon sklopljen. Ovaj savršeni pametni telefon dolazi u profinjenoj mistično brončanoj i mistično crnoj boji koje će se savršeno uklopiti u svaki vaš korak.

Također, korisnici mogu ostvariti pravo na uštedu prilikom kupnje novog Galaxy Z Fold2 5G pametnog telefona uz mogućnost dostavljanja svog rabljenog mobilnog telefona u periodu od 1. do 17. rujna 2020. Više informacija možete pronaći ovdje.

Linker
20. travanj 2024 09:18