Trk u jesenski šoping

Povratak na posao: Top 5 komada za stilsku zvijezdu ureda

Povratak s mora znači povratak u rutinu "od 9 do 5", a prije uspješnog ulaska u novu poslovnu sezonu uputite se u City Center one u čijim ćete trgovinama pronaći klasične komade "s pomakom" koje svaka poslovna žena mora imati.

Bijela košulja kraljica je poslovnog looka - bilo da ju kombinirate na uske pencil suknje ili lepršave palazzo hlače, a ove se sezone mogu pronaći one sa zanimljivim detaljima. Naglasak je na statement rukavima koji privlače pažnju, a košulja stegnuta u struku pristajat će svakoj figuri. Ove sezone in su i duboki prorezi, a da sve ne bilo izgledalo previše neformalno, idealan odabir su hlače na crtu - siva boja vladat će cijele jeseni, a one koje nisu ljubiteljice strogih poslovnih kombinacija, osvojit će mašna umjesto remena. Kako oči ne bi patile od pretjeranog gledanja u ekran računala ili tableta, na kojem radoholičarke i u pauzi za ručak provjeravaju svoje mailove, na nos treba staviti naočale - okviri mačkastog oblika vječni su klasik te odišu seksepilom. Kašnjenje je jedna od osobina s kojom nećete daleko dogurati u poslovnom svijetu, pa je ručni sat obavezan modni dodatak svake ambiciozne žene. Sve hit komade za business look s kojima će povratak na posao proći bezbolnije pronađite u City Centeru one!

Naočale DSQUARED2 (Ghetaldus, 1900 kn); Košulja (H&M, 299 kn); Tablet Samsung Galaxy Tab E (Elipso, 1399 kn); Hlače (Marella, 1225 kn); Sat Skagen (Krona, 980 kn)

Linker
19. travanj 2024 20:59