Poliklinika MAKE OVER BEAUTIFUL INSIDE & OUT – Inovativna poliklinika koja pomiče granice i ruši tabue

U listopadu izazovne 2020. godine na jedinstvenoj lokaciji otvorena je inovativna poliklinika MakeOver Beautiful Inside & Out.

U listopadu izazovne 2020. godine na jedinstvenoj lokaciji otvorena je inovativna poliklinika MakeOver Beautiful Inside & Out.

Mnogi bi pomislili da se radi o ˝samo još jednoj novoj estetskoj poliklinici˝, no ova poliklinika temelji se na potpuno drukčijem konceptu rada. Pacijent se ovdje promatra kao cjelina, a zdravlje kao stanje potpunog fizičkog i mentalnog blagostanja. Glavni cilj poliklinike je podizanje kvalitete života pacijenata na višu razinu.

  • OAZA ZDRAVSTVENOG TURIZMA

Kada dođete u polikliniku MakeOver, ne trebate se brinuti gdje ćete se odmoriti nakon medicinskog tretmana – luksuzne sobe i visokokvalificirano turistički i medicinski obrazovano osoblje spremno čekaju na vas za 24h satnu njegu.

  • ZAKORAČIMO ZAJEDNO U NOVO DOBA INTIMNE LJEPOTE, ZDRAVLJA I VJEČNE MLADOSTI

Kada je riječ o uslugama koje se nude u poliklinici, poseban naglasak stavlja se na estetsku/regenerativnu ginekologiju, koju poliklinika MakeOver provodi prva na ovim prostorima i u ovom opsegu.

Rješavanje niza tegoba, koje su do jučer bile "tabu tema", a vezane su za intimnu regiju danas je dostupno kroz niz suvremenih, potpuno bezbolnih, neinvazivnih i nekirurških postupaka koji su u svijetu već dugi niz godina sastavni dio žensko/muške njege te predstavljaju vrstu seksualnog wellnessa koji dovodi do podizanja samopouzdanja, a u konačnici i boljeg odnosa s partnerom/partnericom.

image
MakeOver Beautiful Inside & Out

Za razne smetnje kao što su: smetnje nekontroliranog bježanja mokraće, suhoća rodnice, neugodnost i bol pri spolnom odnosu, nekvalitetan orgazam odnosno njegov potpuni izostanak ili pak promjena pigmentacije vanjskog spolovila na raspolaganju je široki spektar tretmana sa zadivljujućim rezultatima, kojima prethode detaljne konzultacije, a od kojih se posebno ističu – O SHOT, G SHOT, nekirurška korekcija stidnih usana, pomlađivanje vagine, primjena PRP-a u intimnoj regiji te različiti kemijski pilinzi tog područja.

Za provedbu svih ginekoloških tretmana koristi se najkvalitetnija oprema i proizvodi iz svijeta estetske medicine.

  • KOMPLETAN MAKEOVER UZ OČUVANJE PRIRODNE LJEPOTE, ZADOVOLJSTVA I ZDRAVLJA PACIJENTA

Uz estetsku/regenerativnu ginekologiju, svakako se ističu i usluge dermatologije, stomatologije i medicinske kozmetologije.

Pristup rada u dermatologiji je personaliziran, a klijentu na raspolaganju stoji niz usluga i tretmana, kako medicinskih, tako i anti-aging.

image
MakeOver Beautiful Inside & Out

Medicinska dermatologija uključuje, prije svega, opći dermatološki pregled i dijagnostiku kože lica i tijela te uklanjanje bradavica i ostalih dobroćudnih promjena na koži krioterapijom. Osim općih dermatoloških usluga, poliklinika nudi i usluge venerologije, odnosno dijagnostiku i liječenje spolno prenosivih bolesti.

U sklopu estetske dermatologije u poliklinici MakeOver pacijentima je na raspolaganju široka ponuda neinvazivnih, nekirurških i potpuno bezbolnih tretmana koji, uz odlične rezultate, ispravljaju štete uzrokovane fotostarenjem i kronološkim starenjem. Pri tome se osobiti naglasak stavlja na očuvanje što prirodnijeg izgleda pacijenta, pogotovo kad su u pitanju postupci vezani za područje lica, izbjegavajući bilo kakvo pretjerivanje kao konačni rezultat. Smisao svih tretmana u poliklinici MakeOver jest usporavanje prirodnog procesa starenja uz maksimalno očuvanje prirodne ljepote, zadovoljstva i mentalnog zdravlja pacijenata. Osim tretmana vezanih uz problematiku lica, u ovoj poliklinici na raspolaganju je i široka paleta raznovrsnih postupaka rješavanja problema strija, celulita te prorijeđenog vlasišta.

Tim odjela stomatologije može se pohvaliti iznimno cjenjenim obrazovanjem (Urban Regeneration Institute, IRON akademija, Dental XP itd.), brojnim svjetskim nagradama, titulom ambasadora za švicarski brand implantata ROOTT, članstvom u Svjetskoj akademiji za ultrazvučnu PIEZO kirurgiju i radnim iskustvom predavača za ugradnju Pterygoidnih i Zygoma implantata (kod najtežih pacijenata s minimalno kosti). Ova poliklinika jedina u Hrvatskoj provodi ispravljanje zuba prozirnim folijama sistema OneSmile, a jedina na Balkanu tehniku podizanja sinusa pomoću mikroskopa i bez stranih koštanih zamjena, a uz pomoć centrifugiranja krvi i aktivnog kisika. Estetska izrada ljuskica provodi se tehnikom JD Lab iz Modene.

image
MakeOver Beautiful Inside & Out
image
MakeOver Beautiful Inside & Out

Poliklinika MakeOver u sklopu medicinske kozmetologije nudi čitav niz tretmana za održavanje ljepote kože lica i tijela te niz tretmana i terapija za mršavljenje i dovođenje tijela u stanje idealne težine. U svim medicinsko - kozmetičkim terapijama i tretmanima koriste se preparati i oprema najviše kvalitete, a klijenti dobivaju detaljne savjete i upute za kućnu njegu. Svaki od navedenih tretmana izvodi se uz stručni nadzor dermatologa.

  • CJELOVITI PRISTUP LIJEČENJU

U poliklinici MakeOver se njeguje holistički pristup liječenju pa se stoga svaka osoba promatra kao cjelina, s naglaskom na sinergiju fizičkog i mentalnog zdravlja, a glavna je misija pacijentu pomoći da postigne balans unutarnje i vanjske ljepote.

Filozofija poslovanja poliklinike satkana je u ideji da vanjska ljepota dolazi iznutra pa stoga sva navedena područja komuniciraju međusobno, a svako područje usko komunicira s odjelom psihologije i nutricionizma, te s odjelom alternativne medicine.

Linker
26. travanj 2024 04:54