Jakov Baričić
NAGRADNI NATJEČAJ

Poklanjamo bluzu iz nove ready to wear kolekcije Diane Viljevac! Uključite se!

U novoj kolekciji Diane Viljevac prevladavaju oversized shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom.

Svi koji žele izgledati moderno i elegantno u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Samo za pretplatnike newslettera portala Gloria.hr pripremili smo novi nagradni natječaj u kojem možete osvojiti bluzu Top Ru iz nove ready to wear kolekcije.

KAKO DO NAGRADE?

Uključite se u nagradni natječaj kako biste osvojili Top Ru bluzu. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je pretplatiti se na newsletter portala Gloria.hr koji u vaš e-mail sandučić dolazi svakog četvrtka!

Svaki tjedan samo za vas pripremamo najaktualnije teme iz područja mode, ljepote i kulture. Ako se na Gloria.hr newsletter prijavite do četvrtka, 4. svibnja 2017. u 11 sati, možete osvojiti Top Ru bluzu! Nakon 11 sati zaprimit ćete newsletter koji će u sebi sadržavati i prijavni obrazac kojeg je potrebno ispuniti kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju. Objavu dobitnika očekujte na ovom mjestu 11. svibnja 2017. nakon 11 sati.

PRETPLATITE SE NA NEWSLETTER I OSVOJITE NAGRADU

Top Ru je iz nove ready to wear kolekcije koja je izrazito nosiva i jednostavna te koja karakterizira ženstvenost i romantičnost. Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno i svježe.

Svi koji žele izgledati moderno i elegantno u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj bluzi baziranoj na prirodnim materijalima kao što su lan i viskoza. Stoga, pretplatite se na newsletter ukoliko već niste te sudjelujte u nagradnom natječaju.

Nagradni natječaj je završio. Dobitnica je Lucija Duplica.

Linker
20. travanj 2024 15:43