Official competition

 FOTOGRAFIJE: MANOLO PAVON

Penélope Cruz i Antonio Banderas ponovno zajedno na velikom ekranu

Ego protiv ega (Competencia oficial) nova je španjolska komedija u kojoj glavne uloge imaju Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez.

Svjetska premijera održana je na filmskom festivalu u Veneciji i film je bio dobro primljen od publike. U nadi da ostavi svoj trag, milijarder odluči snimiti film. No, to ne može sam pa zaposli dobitnicu Zlatne palme, redateljicu Lolu Cuevas (Penélope Cruz). Zvijezde tog filma su Hollywoodski miljenik Félix Rivero (Antonio Banderas) i radikalni kazališni glumac Iván Torres (Oscar Martínez). Obojica su neizmjerno talentirani, ali i umišljeni, što ih sprječava da međusobno surađuju. Kako se snimanje filma približava Lola im zadaje serije sve maštovitijih izazova u nadi da će ih to naučiti poniznosti i mirnoj suradnji.

image

Official competition

FOTOGRAFIJE:
image

Official competition

FOTOGRAFIJE:

Moraju sjediti ispod glomaznog kamena, ili zavezani na stolce gledati kako im ona uništava nagrade.

Offical Competition je film o snimanju filma koji samog sebe ne shvaća previše ozbiljno te dopušta zbijanja šala na svačiji račun. U njemu zanosna Cruz nosi komične riđe kovrče te se sigurno dobro zabavila oponašajući manire velikih autora s kojima je do sad surađivala.

Režiju potpisuju Mariano Cohn i Gastón Duprat, koji su zajedno sa Andrés Duprat napisali scenarij. A zvijezde filma, Cruz Banderas i Martínez stoje kao izvršni producenti.

U kinima od 24.03.

Linker
26. travanj 2024 10:32