promo
NOVI YAMAMAY BODY

Ove sezone modni imperativ su udobnost i ženstvenost

Omiljeni talijanski brend donjeg rublja nastavlja s novitetima u Everybody kolekciji koja slavi urođenu ženstvenost svake žene.

Prirodne obline ženske siluete bile su glavna inspiracija za dizajn inovativnog modela Body. Stilski originalan i izrađen od revolucionarne Sensitive Sand tkanine, novi Yamamay body je kompaktan, funkcionalan i nevjerojatno ugodan na koži. Lagan, ultra-prozračan materijal gotovo je neprimjetan ispod odjeće, a atraktivne nijanse i krojevi omogućavaju mu da se nosi i kao trendi top.

Izrez na leđima u obliku suze, u kombinaciji s bojom leda, atraktivna je alternativa bijeloj bluzi te se savršeno uklapa u casual kombinacije. Body širokih naramenica dolazi u zlatnoj i ružičastoj varijanti, dok klasičnu crnu boju nalazimo na elegantnom modelu s dubokim izrezom, također dostupnim u zlatnom tonu.

Yamamay Body potražite na sljedećim lokacijama:

ZAGREB - Arena Centar, ulica Vice Vukova 6, City Center one West, Jankomir 33, City Center one East, Slavonska avenija 11 d, Ilica 23 i Westgate Shopping City, Zaprešićka 2

SPLIT - City Center one, Vukovarska 207, Marmontova ulica, Joker centar, Put Brodarice 6 i Mall of Split, Josipa Jovića 93

RIJEKA - ZTC, Zvonimirova 3 i Korzo 8a

ZADAR - Široka ulica 14 - Kalelarga

PULA - Ulica Sergijevaca 63

DUBROVNIK - Downtown, Vukovarska 13, SUB City, Šetalište dr. Franje Tuđmana 2a/ Srebreno

ROVINJ - Trg na lokvi 2

HVAR - Trg sv. Stjepana 18

Linker
22. travanj 2024 19:45