kvl

Otvoreno još jedno mjesto koje će okupljati zaljubljenice u modu i ljepotu

Zagreb je postao bogatiji za još jedno mjesto za sve zaljubljenice u modu i ljepotu. U trgovačkom centru Point, hrvatskim shopping kraljicama svoja vrata otvaraju multibrend koncept trgovina Fashion Point te itStyle makeup.

Riječ je o priznatim modnim brendovima KVL, Lee Cooper i Timeout koji su na jučerašnjem VIP otvorenju predstavili kolekcije za 2017. godinu. Nove su kolekcije prilagođene dnevnim i večernjim varijantama te su namijenjene ženama i muškarcima sa stilom i stavom. Nova destinacija na zagrebačkoj beauty karti je itStyle makeup.

Alessia Fittante, službena vizažistica itStyle makeupa predstavila je posljednje trednove u osmišljavanju dnevnog i večernjeg izgleda. Uz široku paletu make-up proizvoda, redom svih proizvedenih u Italiji, ono što ovaj brend uz dakako visoku kvalitetu čini jedinstvenim jesu i krajnje pristupačne cijene. Jučerašnji prvi posjetitelji koji su osvježili svoju garderobu i saznali više o novim kozmetičkim trendovima bili su Mario Valentić, Ana Radišić, Iskra Jirsak, Mia Biondić i Katarina Strahnić te Asim Ugljen i Marko Cindrić.

Fashion Point nova je multibrend trgovina smještena u prizemlju zagrebačkog trgovačkog centra Point. Ovaj moderno opremljen prostor na čak 204 m². Svojim jedinstvenim konceptom, Fashion Point nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih korisnica i korisnika. U tome mu pomažu svjetski poznati modni brendovi kao što su KVL, Lee Cooper i Timeout.

Multibrend koncept koji objedinjuje najpopularnije modne marke

KVL je modni i relativno mladi brend koji godišnje nudi dvije kolekcije odjeće i modnih dodataka, kako za nju tako i za njega. Odlične kvalitete i pristupačnih cijena, ovogodišnja je proljetna kolekcija dizajnirana za sve one koji žive u urbanoj džungli dok u mislima imaju tropske plaže i beskrajan odmor. Uravnotežene linije i kombinacije sportskog i casual stila glavne su karakteristike ženske proljetne kolekcije za ovu godinu. Ključni komadi muške proljetne kolekcije su majice raznih boja, printeva i uzoraka te se mogu kombinirati u raznim varijantama.

Lee Cooper je od 1908. godine u svijetu mode urbana modna marka s glavnim fokusom na jeans. Zbog toga je Lee Cooper pravi sinonim za klasični i autentični jeans od trenutka osnivanja. Pravi hit Lee Cooper ženske kolekcije proljeće/ljeto 2017. su majice s logom branda i citatima. Za potpuni outfit od jutra do večeri, Lee Cooper kolekcija nudi midi suknje i kapri hlače koje je jednostavno kombinirati s laganim puloverima. Slogan proljetne kampanje temelji se na ideji „Oslobodi buntovnika u sebi“, a basic majice kratkog rukava s logom branda su „must have“ artikli muške kolekcije.

Timeout je međunarodni brend osnovan u Kaliforniji 1973. godine kroz čiji se dizajn predstavlja jedinstven kalifornijski način života i sloboda duha. Vizija skupine mladih dizajnera je bila pokrenuti brend dostupan svima koji žele modernu casual odjeću, klasičnih modela i odlične kvalitete po pristupačnim cijenama. Ženska se kolekcija proljeće/ljeto 2017. dijeli na tri varijante: klasičnu, vikend i jeans liniju.

itStyle kozmetika

itStyle poznati je talijanski dekorativni kozmetički brend. Dvadeset godina iskustva u razvoju kozmetike razlog su zbog kojeg su trgovine itStyle mjesto na kojem svaka žena nalazi proizvode, boje i nijanse kojim naglašava svoju ljepotu i šarm. Danas je u svijetu otvoreno više od 100 trgovina i 228 samostalnih kozmetičkih kornera. Dekorativna linija kozmetike sastoji se od make up linije i dodataka, linije lakova, mirisa i preparata za profesionalnu njegu. Navedene linije i proizvode predstavila je službena makeup artistica itStyle kozmetike Alessia Fittante koja je za tu priliku osmislila dva izgleda te otkrila makeup trendove nadolazeće ljetne sezone.

Luksuz dostupan svima

Ako je itko u svijetu poznat po smislu za modu i općenito ljepotu, onda su to definitivno Talijani koji su i danas na samom vrhu modne industrije. Ne odnosi se to samo na odjeću i besprijekorno stilski izvedenu obuću, već su podjednako dobri i u kozmetičkoj industriji. itStyle kozmetika jedan je od njihovih beauty brendova s dugogodišnjom tradicijom, koji je, na radost brojnih fashionistica, stigao i u Zagreb, u trgovački centar Point. Uz široku paletu make-up proizvoda, redom svih proizvedenih u Italiji, ono što ovaj brend uz dakako visoku kvalitetu čini jedinstvenim jesu i krajnje pristupačne cijene čime ova kozmetika može biti dostupna svima. Misija itStyle kozmetike je pomoći klijenticama u izražavanju vlastite osobnosti, te im omogućiti da na jednostavan način daju svom izgledu prijeko potrebnu svježinu i profinjeni stil.

Linker
19. travanj 2024 16:17