specijalist oralne kirurgije, dr. Marko Miličić

 Promo

Otkrivamo svijet moderne stomatologije iz ugla oralnog kirurga, doktora Marka Miličića

Poliklinika Miličić Dent, s tri generacije doktora, posvećena je stomatologiji već više od 30 godina, a iza sebe ima više od 20.000 zadovoljnih pacijenata koji se uvijek s povjerenjem vraćaju i nanovo se uvjeravaju u njihovu stručnost i kvalitetu.

Poliklinika Miličić Dent u novom je ruhu svoja vrata otvorila u prosincu 2022. godine na luksuznoj lokaciji popularnog kompleksa Parka kneževa. Zahvaljujući bogatom znanju i iskustvu, Poliklinika predstavlja oazu vrhunskih usluga s tri moderno opremljene ordinacije, naprednom RTG dijagnostikom te dentalnim laboratorijem, što ju čini poliklinikom koja objedinjuje sve potrebno pod jednim krovom. Poliklinika nudi širok spektar stomatoloških usluga koje obuhvaćaju specijalističke preglede, preciznu RTG dijagnostiku, briljantan popravak i liječenje zuba, visokokvalitetnu implantologiju, inovativnu dentalnu protetiku, estetsku stomatologiju te stručnu paradontologiju.

image

specijalist oralne kirurgije, dr. Marko Miličić

Promo

Na čelu Poliklinike Miličić Dent nalazi se specijalist oralne kirurgije, dr. Marko Miličić, jedan od vodećih stručnjaka u području oralne medicine koji donosi svjetske trendove na tržište Hrvatske i regije. Doktor Marko Miličić, uz svog djeda i oca, naslijedio je strast prema dentalnoj grani medicine i tako nastavio obiteljsku tradiciju koja seže kroz više generacija. „Kada odrastete uz djeda i oca stomatologa po struci, igrate se paralelno autićima i loptom s jedne strane te zubarskim kliještima i špricama s druge strane.“ s osmijehom na licu dr. Miličić prisjeća se svog djetinjstva i logičnog odabira struke u budućnosti.

image

Poliklinika Miličić Dent

Promo

Prepoznat je kao pionir u primjeni implanto-protetskih tehnika All-on-4 i All-on-6 u Hrvatskoj, a brojni zadovoljni osmijesi svjedoče o uspješnosti njegovog pristupa. U karijeri dužoj od 20 godina, dr. Miličić ugradio je impozantan broj dentalnih implantata, njih čak više od 30.000. Ipak, kaže, tri su faktora potrebna za dugoročni uspjeh. „Imamo sve na jednom mjestu, sve pod istim krovom – specijaliste iz svih područja stomatologije, modernu tehnologiju i odličan tim zaposlenika. Na ta tri najvažnija faktora, koji su neophodni za naše kvalitetno poslovanje, iznimno sam ponosan.“

image

Poliklinika Miličić Dent

Promo

Moderna stomatologija u velikoj se količini zasniva na napretku digitalizacije koja znatno olakšava, ali i ubrzava sve stomatološke procese. U suvremenom svijetu vremena najmanje imamo, pa je tako moguće, uz sve moderne alate i znanja dr. Marka Miličića i ostatka tima, dobiti potpuno novi osmijeh u samo 24 sata. Poliklinika Miličić Dent prati trendove moderne stomatologije, ali uvijek ono što zadržavaju kao nepromijenjenu konstantu je individualan pristup svakom pacijentu.

image

Poliklinika Miličić Dent

Promo

Uz moderan pristup medicini, Poliklinika Miličić Dent jednako pristupa i ambijentu i uređenju svog prostora. Tako u Poliklinici prevladava elegantni ambijent koji odiše minimalizmom, prostrane ordinacije te upečatljivi detalji, stvarajući prostor gdje vrhunska skrb postaje neodvojivi dio svakodnevnog života.

Neki od mnogobrojnih pacijenata Poliklinike Miličić Dent su i hrvatska poznata lica poput Lade Mitrašinović, Ivana Vukušića, Branka Uvodića itemnogih drugih. Njihovo iskustvo s Miličić Dentom nije samo bilo postizanje sjajnog osmijeha, već i stvaranje povjerenja u tim stručnjaka koji su ih pratili kroz cijeli proces.

image

Poliklinika Miličić Dent

Promo

Poliklinika Miličić Dent nalazi se u prekrasnom Parku kneževa, na adresi Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike. Naručiti se možete na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 01/2080-328.

Linker
27. travanj 2024 00:58