SPAR Hrvatska

Osam sjajnih razloga zašto ćemo ove jeseni pratiti program Nove TV i kupovati u SPAR i INTERSPAR trgovinama

Da inovativna ideja i marljivi rad zaslužuju svaku pohvalu i podršku, ove nam jeseni poručuju SPAR Hrvatska i Nova TV kroz zanimljiv projekt „Startaj Hrvatska“. Pokrenuli su ga kako bi pomogli hrvatskim poduzetnicima i startupovima u plasmanu njihovih proizvoda na police SPAR-a, jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Udruženim snagama i pokretanjem projekta "Startaj Hrvatska", za osmero hrvatskih poduzetnika osigurali su priliku da putem jedinstvenog TV formata gledateljima Nove TV ispričaju svoju poduzetničku priču i predstave svoje proizvode.

SPAR Hrvatska

“Trenutna ekonomska situacija je posebno izazovna, pogotovo za mlade kompanije i one koji se tek probijaju. Tim više je važno imati jakog partnera i snažnu podršku, a SPAR vjeruje u hrvatske proizvode i njihovu kvalitetu. Preuzeli smo aktivnu ulogu u pomaganju onima koji su na početku svog poduzetničkog puta, a na kupcima je sada da odluče koliko im se ti proizvodi sviđaju”, Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Kandidati, iako je svatko od njih poseban na svoj način, povezani su zajedničkom strašću prema realizaciji ideje i nepokolebljivom vjerom u proizvod koji stvaraju. Osim toga, širokom i raznovrsnom paletom proizvoda pokazali su i da itekako dobro razumiju tržišne trendove, kao i potrebe kupaca koji sve više posežu za prirodnim sirovinama.

Zahvaljujući tome, nastali su Batela, slatki BIO namaz izrađen od ekološkog batata i Superheraw, veganska BIO snack pločica od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i prirodnih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla, zatim prirodan dodatak jelima s povrćem, bez konzervansa, bojila i pojačivača arome Jaggety, pročišćeni maslac Ghee, Špajz domaće juhice te trajni kolač s domaćim maslinovim uljem i suhim voćem Spara. Osim toga, u sjajnom proizvodu od biranih sastojaka uz Zorinu mast uživat će i naša koža, a vlasnike ljubimaca će razveseliti i vijest da će uz novi hrvatski brend šampon i sapuna Shapello njihovi četveronožni prijatelji zasigurno jedva dočekati sljedeće kupanje.

SPAR Hrvatska

Osim što će nam odabrani kandidati plijeniti pažnju u jesenskom programu Nove TV, SPAR stručnjaci će im pomoći i u uspješnom savladavanju svih potrebnih koraka da baš njihov proizvod i ostane na policama SPAR-a. Pri tome mogu računati na svu podršku u ispunjavanju zahtjevnih preduvjeta - od poboljšanja receptura, ispunjavanja svih zdravstvenih i sanitarnih standarda, planiranja kapaciteta, dobivanja potrebnih certifikata do odabira i dizajna ambalaže. Batelu, Superheraw, Jaggety, Ghee, Sparu, Špajz, Zorinu mast i Shapello već sada možemo pronaći u svim INTERSPAR hipermarketima te odabranim SPAR supermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Za njih su pripremljene posebne „plave“ police, od nedavno i službeno otvorene, tako da spremno čekaju da među kupcima zadobiju povjerenje. A upravo je to ključno jer će jedan od njih, onaj s najboljim prodajnim rezultatima postati i hrvatski HIT proizvod 2020.

U projektu „Startaj Hrvatska“ uživat će sve generacije gledatelja pred malim ekranima i kupaca koji sada imaju još veći izbor proizvoda. Najveći dobitnici ipak bit će naši vrijedni poduzetnici pred kojima su zaista zanimljivi mjeseci. Podržimo ih!

Linker
18. travanj 2024 00:26