18 godina uspjeha

Nevia estetski centar slavi 18. rođendan na svojoj Šibenskoj adresi

Težnja za lijepom i njegovanom kožom sve je izraženija kod oba spola svake dobi. No, potraga za idealnim stručnim partnerom koji će im osigurati cjelovit pristup njezi kože poprilično je izazovan.

Težnja za lijepom i njegovanom kožom sve je izraženija kod oba spola svake dobi. No, potraga za idealnim stručnim partnerom koji će im osigurati cjelovit pristup njezi kože poprilično je izazovan. Šibenik je svoju adresu dobio prije 18, a Zagreb prije četiri godine, i to u estetskom centru Nevia. Jedini je to centar ove vrste koji svoje klijente prati i na godišnjem odmoru tako im osiguravajući cjelogodišnju njegu po prepoznatljivom visokom standardu. Bez obzira na to je li vam potreban Red Carpet peel, mezoterapija, PRP terapija, kemijski piling ili koji drugi od mnogobrojnih tretmana koje nude, možete biti sigurni da ćete ih na ovim lokacijama dobiti sve i po najvišim standardima industrije.

image

Iza estetskog centra Nevia stoji vlasnica Karmen Ninić. Njezin poslovni put ljepote i njege počinje 2003. godine kad je otvorila prvu Neviju – niche parfumeriju na šibenskom Dobriću koja je klijentima nudila i ekskluzivne usluge OPI manikure.

Jelena Balić

Čvrsti temelji ljepote

Iza estetskog centra Nevia stoji vlasnica Karmen Ninić. Njezin poslovni put ljepote i njege počinje 2003. godine kad je otvorila prvu Neviju – niche parfumeriju na šibenskom Dobriću koja je klijentima nudila i ekskluzivne usluge OPI manikure. Kako je i sama uvijek težila njegovanom izgledu te je redovito dobivala upite o njezi kože, odlučila je upustiti se u polje kozmetologije. Uz prekvalifikacije i edukacije te parfumeriju kao odskočnu dasku, kozmetologiju je iz strasti pretvorila u profesiju. Tako je 2005. u Šibeniku otvoren i prvi centar Nevia koji je uz usluge manikure, Karmenin prvi korak u vodama dotjerivanja, počeo obavljati tretmane njege kože lica. Ovim je korakom Karmen donijela inovaciju cjelovitom pristupu, za početak Šibenčanima, a potom i ostalim Dalmatincima, od Zadra sve do Splita, koji su postali stalni klijenti Nevia centra. Od samih početaka najveći naglasak stavljala je na izvrsnost i postupni razvoj ponude.

Tako je Šibenski centar, uz naglasak na njezi lica, ostao vjeran tradiciji pružanja usluga manikure, pedikure i ugradnje trepavica. Iako je Nevia centar sustavno ulagao u edukacije svog tima te uvođenje svjetskih noviteta u polju kozmetologije u svoju ponudu, Karmen je uvijek bilo bitno da ostane vjerna sebi i svojim klijentima svaki put pruži individualnu i potpuno personaliziranu uslugu. „Svaki klijent koji nam dođe prvo prolazi detaljne konzultacije tijekom kojih zajednički odlučujemo u kojem smjeru ići i koji su tretmani idealni za njegovu kožu i rezultate koje želi postići. Ovaj individualni pristup u kojem se koži klijenta pristupa potpuno personalizirano jedini je način za postizanje njegovanog, osvježenog i lijepog izgleda“, govori nam Karmen.

image

Manikure u Nevia centru izvodimo s OPI proizvodima vrhunske kvalitete

Sanja Jagatić

Individualno, toplo i ekskluzivno

Tijekom svih 18 godina postojanja Nevia centra u Šibeniku Karmen je zadržala isti, topao, pristup svojim klijentima. Jednako tako pristupa im i cijeli Nevia tim: „Nama klijenti nikad nisu bili broj, oni su osobe s imenom i prezimenom te posebnom kožom koja zahtijeva jedinstven pristup. Izrazito pazimo na kvalitetu usluge i zadovoljstvo rezultatima, zato i njegujemo ovakav pristup i tradiciju“, navodi Karmen.

image

Tim kozmetičara i liječnika pod vodstvom Karmen i Ive Ninić, zaljubljenici su u prirodan, svijež i odmoran izgled kože a svojim su pristupom osvojili mnoga čuvena muška i ženska imena iz svijeta glazbe, medicine, kulture, sporta i medija

Sanja Jagatić

U poslu joj se pridružila i kći Iva Ninić koja je od 2016. godine dio Nevijina stručnog tima. „Iva je kontinuirano pomagala u poslu za koji je razvila veliku ljubav. Svojim je službenim priključenjem unijela novi val kreativnosti, podrške i entuzijazma koji je uvelike utjecao na podizanje usluge na novu razinu“, dodaje Karmen. Tako su se njih dvije zajednički posvetile zagrebačkoj lokaciji, a svakodnevno poslovanje centra u Šibeniku, s punim povjerenjem, prepustile su Andrei Vlahov, vrsnoj kozmetologinji koja je već 8 godina u Neviji, no Andrea naglašava: „Mi smo kao poslovna obitelj koja je u svakodnevnom kontaktu, tako da je svaka od nas u svakom trenutku u potpunosti u toku s poslovanjem, rasporedom i klijentima. Zajednički radimo na sustavnom usavršavanju i poboljšanju usluge uz brojne edukacije i kongrese.“ To se itekako vidi u njihovoj usluzi koja je na izrazito visokom nivou, ali i iskustvu koje pružaju. „Uvijek sam njegovanjem francuskog standarda ljepote nastojala svojim klijentima pružiti potpuno iskustvo njege. Željela sam da, čim kroče kroz vrata oba centra, znaju da su u sigurnim rukama te da se, barem za vrijeme trajanja tretmana, mogu u potpunosti opustiti i prepustiti. Zato i jesmo šibenski centar preselili na lokaciju D-Resorta koji je jedina lokacija na dovoljno visokom nivou ekskluzivnosti. Osim toga, prometno je dostupan svim našim klijentima koji dolaze iz drugih dalmatinskih gradova na tretmane“, zaključuje Karmen. Nama ostaje samo čestitati im na ovoj velikoj obljetnici i rezervirati svoj termin u Dalmatinskom centru kozmetologije i estetike – Nevia centru u Šibeniku.

Linker
15. travanj 2024 19:57