Neka vam ovo ljeto ‘Miriše na ljubav‘ - prepustite se priči koja je osvojila gledatelje diljem svijeta!

RTL na male ekrane donosi pravu ljubavnu poslasticu - intrigantu priču o djevojci Edi Yıldız i mladiću Serkanu Bolatu koji se zbog ostvarenja svojih snova odluče pretvarati da su zaručeni, a glavne uloge utjelovili su trenutačno najpopularnija turska glumačka imena.

'Sen Çal Kapımı' (Miriše na ljubav) turska je televizijska serija koja je 8. srpnja 2020. premijerno prikazana na Foxu, a pratili su je gledatelji u više od 26 zemalja na gotovo svim kontinentima. Zbog prekrasnih lokacija, zanimljive priče i izvrsnog odabira glumaca ubrzo je postala najgledanija turska serija, čemu je pridonijelo i to što su glavni glumci Hande Erçel i Kerem Bürsin svoj strastveni odnos iz serije prenijeli i u stvaran život te su postali miljenici tabloida diljem svijeta. Naime, Hande i Kerem su u ulogama Ede i Serkana snimali mnogo romantičnih i intimnih scena, a djelatnici na setu uskoro su počeli primjećivati da se među njima javila ljubavna iskra koja se ne može odglumiti. Iako je par u počeku demantirao prisnost, na proljeće 2021. otišli su na odmor na Maldive te na društvenim mrežama podijelili zajedničke fotografije i nakon povratka u Tursku priznali da su zajedno. Vijest o njihovoj vezi razveselila je mnoge obožavatelje serije koji su priželjkivali takav razvoj situacije.

image

'Sen Çal Kapımı' (Miriše na ljubav)

"Istina je da smo se u ovom projektu jako zbližili i ludo zavoljeli. Vjerujemo jedno drugome, a privlačnost među nama gotovo je opipljiva", izjavio je tada Kerem za turske medije. Ipak, njihova je veza trajala tek godinu dana, nakon čega je iznenada prekinuta početkom 2022., a pravi razlog njihova rastanka i dalje se nagađa. Kružile su glasine da je Hande pronašla novu ljubav, a Kerem otputovao u inozemstvo kako bi se posvetio novim projektima, no prema pisanju turskih medija šuška se kako njihova priča još nije u potpunosti završena…

image

Kerem Bürsin u seriji 'Sen Çal Kapımı' (Miriše na ljubav)

Opipljivu kemiju između sjajnog glumačkog para Hande Ercel, u ulozi neodoljive Ede Yildiz, te Kerema Bursina, koji tumači arogantnog poduzetnika Serkana Bolata, pogledajte u planetarno popularnoj seriji 'Miriše na ljubav', koja s prikazivanjem počinje 27. lipnja, a možete je pratiti od ponedjeljka do petka u 21.15 sati samo na RTL-u!

Linker
25. travanj 2024 08:28