PRIJAVI SE

Neka najveća zvijezda zapjeva samo za tebe

To može samo narodni. Radio koji te sluša čuje da ti nedostaje zabave i zato ti pruža jedinstvenu priliku. Upoznaj svoju omiljenu pjevačku zvijezdu i neka zapjeva samo za tebe.

Uglavnom smo zatvoreni u četiri zida, a jedan od najvećih doživljaja, posljednjih tjedana, nam je odlazak u trgovinu. Imaš priliku to promijeniti i dobiti uspomenu koje ćeš se cijeli život prisjećati s osmijehom na licu.

Ovo je tvoja prilika da razgovaraš s nekom od najvećih hrvatskih zvijezda, da je pitaš što te zanima, zaželiš svoju omiljenu pjesmu. Pjevat će je samo za tebe. Ti i on ili ona, na privatnom mini nastupu putem Skypea.

Već sada se možeš prijaviti. Na 0800 1007 ispričaj koju pjesmu s narodnog posebno voliš i zašto. Isto možeš napraviti i u videu na svom Insta storyju tagirajući službeni profil narodnog @narodniradio.

Priču, naravno, možeš začiniti detaljima koji će baš tebi donijeti personalizirani poklon i trajnu uspomenu. Možda ti je uskoro rođendan, a sanjaš proslavu na kojoj neće biti samo tvoja mačka. Ili naporno radiš na prvoj liniji obrane od koronavirusa i sad ti stvarno treba nešto lijepo.

Koji god razlog bio, uvjeri Tatjanu Jurić, Hrvoja Kečkeša, Nives Ivanišević i cijelu ekipu s narodnog da baš ti zaslužuješ video chat s omiljenom pjevačkom zvijezdom ili DJ-om. Na tebi je samo da instaliraš Skype, ako ga nemaš, i čekaš poziv nakon kojeg će se ostvariti ono o čemu do sada nisi ni sanjao. Sve detalje pročitaj OVDJE.

Neka ti zvijezda čestita rođendan, neka ti otkrije kako krati vrijeme u izolaciji, neka ti pjesmom uljepša dan.

Jer kad sve staje i sve se mijenja, narodni ostaje tvoj prijatelj i nemoguće čini mogućim. S najboljom domaćom glazbom na prvoj je liniji u borbi protiv malodušja, usamljenosti i negativnih misli.

I baš zato, u doba korone poklanjaju nam priliku da upoznamo najdražeg pjevača ili pjevačicu. Nemoj propustiti ovu priliku.

Linker
03. prosinac 2022 11:43