Tko je vodio brigu o vašim bližnjima kada vi to niste mogli?
 Getty Images
Za ljepši dan!

Ne zaboravimo male ljude velikog srca: Barcaffe i Gloria biraju heroje današnjice!

Svi smo u životu doživjeli da nam u pomoć priskoči netko od koga se to nismo nadali. Ovo je priča upravo o tim ljudima - onima koji nesebično i bez ikakvih očekivanja pomažu ljudima u svojoj blizini, a zauzvrat ne traže baš ništa. Ovo je prilika da im kažemo - hvala! Priključite se akciji Barcaffea i našeg portala i pokažite im zahvalnost, recite koliko vam njihova pomoć znači u ovim teškim trenucima.

Svakoga dana okruženi smo malim ljudima velikih djela, pojedincima koji nas sa svojim postupcima usrećuju i pokazuju nam sve ono dobro u ljudima - oni su naši heroji.

Tko su heroji?

Nominirajte nekog tko je učinio nešto za vaš ljepši dan. Nominirajte svoju sestru koja svakodnevno pomaže nepokretnoj bakici u svojoj ulici, prijatelja koji je danima pomogao susjedima u ruševinama nakon potresa, svog tatu koji uvijek ispred sebe stavlja vas, šefa koji vam je bez dodatnih pitanja dao slobodan dan samo zato što vam je trebao, medicinsku sestru koja je vašoj mami u bolnici prenosila svaku vašu poruku, vatrogasca koji vam je iz urušenog stana spasio kućnog ljubimca...

Nominirajte ljude koji se ne boje pružiti ruku kad je najteže. Svi su oni heroji, naši osobni heroji!

Female volunteer bringing groceries to a senior woman at home
Getty Images
Teške životne situacija često izvlače najbolje iz ljudi - tko je vama otvorio svoje srce i pružio ruku pomoći?

Sigurni smo da je trenutna situacija oko pandemije koronavirusa i propisanih mjera zaštite, kao i nedavni potres u Zagrebu, iznjedrio veliki broj svakodnevnih heroja. Ima ih u našoj, a sigurni smo i u vašoj blizini, u obitelji, među prijateljima, susjedima, znancima...

Recite nam tko su oni, kojim su svojim dobročinstvom uljepšali i olakšali ove dane, pa makar to bilo i jednim osmijehom.

Tri najbolje priče nagradit ćemo i objaviti unutar nagradnog natječaja na Gloria.hr. Nagradu osvajaju tri heroja, ali i osobe koje su ih nominirale.

Attractive Redheaded Girl and White Puppy Smiling Together
Getty Images/iStockphoto
Prisjetite se trenutaka najvećeg olakšanja u danima iza nas, tko vam je pomogao?

Priče o herojima pošaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s oznakom #myeverydayhero.

Nominacije traju od 29. travnja do 9. svibnja nakon čega objavljujemo imena šest ponosnih vlasnika Barcaffe genijalnih poklon paketa.

Pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Linker
19. travanj 2024 05:28