promo
Upoznajte VOTIVU!

Najnoviju tehnologiju liječenja ženskog intimnog zdravlja.

Ranije nismo imali puno mogućnosti za poboljšanje intimnih problema žena koji se javljaju nakon poroda ili zbog starenja.

Sada, s novim tehnologijama koje su na raspolaganju, žene imaju više mogućnosti za rješavanje nelagoda kao što su inkontinecija, smanjena ugoda tijekom intimnih odnosa.

InMode tehnologija Vam donosi sigurne i učinkovite tretmane za žensko intimno zdravlje. Tretmani su neinvazivni, sveobuhvatni te uključuju unutarnje i vanjske - vaginalno pomlađivanje.

VOTIVA je potpuno neinvazivna RF tehnologija koja osigurava jednoliko i sigurno zagrijavanje opuštenog unutarnjeg vaginalnog tkiva te rezultira njegovim remodeliranjem i zatezanjem te povećanjem tonusa mišića zdjelice uz vraćanje prirodne vlažnosti sluznice.

image
VOTIVA

Osim što uspješno rješava problem inkontinencije koji je često prisutan kod žena nakon poroda,ali i uslijed drugih životnih promjena kao što su menopauza ili operacije, pomaže i kod bolnih spolnih odnosa koji su također česti kod novopečenih majki. Uz to, pomlađivanjem ženskog intimnog područja izravno se utječe i na samopouzdanje žene i donosi sa sobom bolju kvalitetu života!

Kako funkcionira? Votivom se jednoliko i nježno zagrijava opušteno unutarnje vaginalno tkivo što dovodi do zatezanja i povećanja tonusa mišića zdjelice, a samim time i pomlađivanja tkiva.

image
VOTIVA

Ova metoda potpuno je bezbolna, traje svega dvadesetak minuta, te prilikom izvođenja žena osjeća tek blago zagrijavanje tkiva.

Sa zatezanjem tkiva i boljom prokrvljenošću poboljšava se i tonus mišića i samim time izravno se utječe na poboljšanje problema s inkontinencijom, ali i smanjuje se vaginalna suhoća i povećava osjetljivost intimnog područja. Kako je Votiva InMode tehnologija potpuno neinvazivna, odmah nakon tretmana možete se u potpunosti vratiti vašim dnevnim obavezama bez ikakvih popratnih nuspojava.

Votiva potiče organizam da sam proizvodi više kolagena upravo u intimnom području, tijelo tako samo sebi pomaže i obnavlja se i iako je određene pomake moguće uočiti odmah nakon tretmana, najveće promjene će se osjetiti iz tjedna u tjedan kako mišići zdjeličnog dna budu jačali.

Kod žena koje imaju problem s inkontinencijom, ovisno o stanju, preporučuju se dva do tri tretmana Votiva InMode tehnologijom u periodu između 12 i 18 mjeseci, no već kod prvog tretmana primjećuje se poboljšanje.

image
VOTIVA

Nježno, neinvazivno i učinkovito do ženskog intimnog zdravlja!

Samo u Lohuis Filipović medical group.

Linker
09. svibanj 2024 13:15