Promo

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić ponosna je ambasadorica branda Auto Benussi

Težnja isključivo savršenstvu u svakom detalju spojila je Auto Benussi s Donnom Vekić u luksuznom segmentu vozila.

Težnja isključivo savršenstvu u svakom detalju spojila je Auto Benussi s Donnom Vekić u luksuznom segmentu vozila.

Nepogrešiva izražajnost osebujnog karaktera iza koje stoji intuitivna i inovativna tehnologija, lako svladavanje ceste i terena uz sve vremenske prilike te unutrašnja opremljenost za urbane pustolovine najfiniji su atributi linije Range Rover Evoque koje je Donna odabrala. Dok uživa u visoko rafiniranoj vožnji, Donna uživa u svakom detalju ovog branda vozila.

image

Promo

Hrvatska teniska zvijezda pridružila se timu branda Auto Benussi kao ambasadorica koja dijeli vrijednosti kompanije Auto Benussi, a to su talent, predanost i izvrsnost što Donna Vekić utjelovljuje.

image

Promo

Kao jedna od najperspektivnijih mladih tenisačica svijeta, svojim sportskim uspjesima i strašću koji ih prate, inspiracija je za kompaniju Auto Benussi. Iz tih razloga, Auto Benussi odabrao je Donnu Vekić za ambasadora koji predstavlja brand pokazujući sofisticiranost i predanost po kojoj je kompanija i prepoznata.

image

Promo

“Sretna sam što se pridružujem kompaniji Auto Benussi kao brand ambasadorica. Oduševljena sam što sam dio priče koja predstavlja luksuz, visoke performanse i vrhunsku kvalitetu te se veselim što ću kroz to upoznati ljude koji dijele istu strast za izvrsnošću kao i ja”, istaknula je Donna Vekić.

Linker
28. travanj 2024 17:30