PICCOLA CREATIONS
UKLJUČI SE I OSVOJI

Nagrađujemo vas s 3 personalizirana Piccola cekera: iskreirajte ga sami i osvojite

Piccola Creations je prvi hrvatski brand za personalizirane modne dodatke. Prije nekoliko godina lansiran je prvi pleteni ceker u stilu Jane Birkin, i publika je osvojena! Kako su svi novi proizvodi postali sastavni dio garderobe modno osviještenih djevojaka diljem regije, brend je ubrzo postao hit.

DOBITNICI/E TRI PERSONALIZIRANA PICCOLA CEKERA SU:

Petra Blažeković, Zagreb

Vladimir Jelaska Relja, Split

Zagorka Bišćan, Belišće

------------------------------------------------------------------------------------------

NAGRAĐUJEMO VAS! Poklanjamo tri Piccola personalizana cekera!

Prijavite se na naš newsletter do 12. lipnja kako bi vam u njemu 13. lipnja poslali nagradno pitanje. Odgovorite na nagradno pitanje do 20. lipnja, a u ovome članku 21. lipnja objavljujemo pobjednike/ce.

Please don't insert text in the box below!

Šalovi od kašmira, vunene beretke, pesthemal ručnici, pleteni cekeri, kožne pismo torbe s monogramom – samo su neki od proizvoda koje Piccola stvara. Monogram i personalizacija su postale i ostale prepoznatljiv potpis ovog brenda i to je ono sto se prožima i povezuje sve kolekcije iz sezone u sezonu.

Piccola proizvodi spajaju vještine vrhunskih majstora sa suvremenim estetskim dizajnom. Za izradu se koriste najkvalitetniji materijali – od organskog pamuka do kože i kašmira, stvarajući tako modne dodatke vrhunske kvalitete koji su nosivi cijeli život!

Piccolin hit proizvod, pleteni ceker su u ponudi i ove sezone. Dostupni u tri velicine - S, M i L.

Ručno su izrađeni od slame palmi, prakticni, za na izlet, plažu ili za svakodnevno nošenje. Piccola pruza mogucnost odabira inicijala i motive u boji i kombinaciju boja po zelji. U cekeru se nalazi i vrećica od organskog pamuka. Proizvode ovog zadarskog brenda možete kupiti na

Webshop: www.piccolacreations.com/

Kontakt mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Instagram: @piccolacreations

Facebook: piccola creations

Linker
19. travanj 2024 14:28