Press
MODNI DODACI

Na ljetnom sniženju i ručni satovi svjetskih brandova uz 40% popusta!

Iskoristite ljetno sniženje i napokon si priuštite sat koji ste odavno htjeli! Ovi super popularni modni dodaci sada se u sklopu ljetnog sniženja u srebrnarnicama Argentum i zlatarnicama Zaks mogu kupiti sa 40% popusta koji vrijedi bez obzira na način plaćanja.

Među njima se ističu satovi poznatih brandova Just Cavalli i Sector koji se sada po prosječnoj cijeni stoje oko 850 kuna, a garancija u trajanju od dvije godine svakako je dobar razlog da se nagradite jednim ultra modernim novim primjerkom.

Globalni brand satova Sector „No Limits“ osnovan 1973. godine u Milanu i savršen je spoj sportskih performansi i talijanskog dizajna. Upravo zato, osim ljepote, glavne odlike satova Sector su pouzdanost, preciznost i čvrstoća, a zbog čega ga koriste mnogi sportaši, rekorderi, cijeli sportski timovi kao i pojedinci avanturisti ali i oni koji se intenzivno bave ekstremnim sportovima.

Linija satova naziva „Just Cavalli“ koju je dizajner Roberto Cavalli kreirao 2000. godine posvećena je novoj generaciji koju karakterizira slobodniji duh. Na svim modelima satova vidljivo je da ih je stvorio velik i maštovit um, a zbog čega svaki artikl iz linije lako može istaknuti jaku osobnost i karakter onog koji ga s ponosom nosi. Pri proizvodnji satova Just Cavalli uvijek se koriste inovativni materijali, a u dekoru je prisutna prepoznatljiva eksperimentalna grafika.

Ponudu satova poznatih brandova Just Cavalli i Sector pogledajte u galeriji!

Više informacija: www.argentum.hr, www.zaks.hr

Linker
04. prosinac 2022 16:31