Kutjevo Summer Tour

Makarska, pripremi se: Kutjevo donosi iće, piće i pop-up wine store

Nakon Rovinjana i njihovih gostiju i Dalmatincima se pruža prilika uživati u vrhunskim vinima kutjevačkih podruma jer ljetna turneja Kutjeva stiže u Makarsku!

Za završetak ljetne turneje Kutjeva, u kojoj se dosad duž jadranske obale uživalo u glazbi, tradicionalnom kuhinji i pop up wine shopu s festivalskim cijenama butelja, odabrana je Makarska. Turneja je započela u jednom od najromantičnijih gradova - Rovinju te se nastavila u desetak gradova diljem naše obale.

Pop-up wine store u Makarskoj gostuje na Trgu 156. brigade hrvatske vojske od 20 od 24 sata.

U ponudi će se naći vrhunska Graševina, Graševina Turković, Traminac, De Gotho i vina iz linije Maximo program koja će se lako upariti s gastro delicijama našeg kuhara, po festivalskim cijenama!

Za svaku kupljenu butelju očekuju vas prigodne nagrade, glazbeni program, bogata gastro ponuda i somelijeri iz Kutjevo Summer Tour ekipe koji će vam otkriti sve tajne vrhunskog vina!

Iz ponude izdvajamo:

Vrhunska Graševina - Ovo vino ima raskošnu aromu zrelog grožđa, sklad svih komponenti sorte i jednu posebnu plemenitost u okusu koju je teško definirati. Aroma je lijepo oblikovana, a okus je reljefan, profinjen i pun, bogat ekstraktom koji završava s karakterističnom i blagom gorkosti.

Kutjevački Rosé - Vino je blistave i živahne crvenkaste boje, nastalo kupažom sorti merlot, cabernet sauvignon i Zweigelt. Okus krasi izuzetna pitkost i blage kiseline sa svježe usklađenim aromama nježne voćnosti maline i jagode. Ovo je vino raskošnog i bogatijeg tijela te ugodne svježine što ga čini idealnim ljetnim osvježenjem.

Maximo Brut - Ovaj prirodni pjenušac nastao metodom champenoise predstavlja prvi Hrvatski pjenušac od graševine. Svježeg je i bogatog okusa i čistih minerala te raskošnijeg mirisa na dozrelu jabuku s blažom cvjetnom komponentom. Tajna njegove posebnosti skriva se u posebnoj tehnici proizvodnje te vremenu odležavanja. Uvijek je vrijeme za šampanjac!

Linker
16. travanj 2024 12:44