MASTER SALON 2019

Ludi za dugom kosom!

HAIR STUDIO KARIN NUDI RJEŠENJE OD KORIJENA DO VRHOVA.

Dug je put do duge kose. Zbog mehaničkih i brojnih kemijskih utjecaja, kosa sporo raste, postaje suha i beživotna, a vrhovi pucaju. Održavanje duge kose zdravom tokom dužeg perioda zahtjeva visoku razinu pažnje i brige, nakon čega većina pribjegne drastičnom skraćivanju kako bi izbjegli svakodnevnu rutinu njege i stiliziranja duge kose. Srećom, postoji jednostavno rješenje.

HAIR STUDIO NA VAŠOJ VALNOJ DULJINI Hair Studio Karin iz Čakovca nudi sve tehnike bojanja, kao i tretmane za dubinsku njegu kose, a ujedno je i dio Master Salona – Schwarzkopf Professional projekta koji okuplja vrhunske frizerske salone usmjerene na izvrsnost u pružanju usluga. Osim vrhunskih savjeta za zaštitu kose od korijena do vrhova, ovdje možete pronaći i visokokvalitetne Schwarzkopf Professional proizvode za održavanje profesionalne njege kose i kod kuće. Kako bi njega vaše kose bila personalizirana, a odabrani proizvodi odgovarali tipu i stanju vaše kose, obratite se stručnom timu ovog vrhunskog Master Salona!

VRH PREPORUKA!

„Mad About Lengths linija savršeno je rješenje za njegu duge i neposlušne kose. Root-To- Tip šampon bez sulfata prvi je korak do duge, snažne i zdrave kose", kaže Karin Šegović, vlasnica salona Karin. I uz to dodaje: “Bestežinska njegujuća formula s Aquarine kompleksom i biotinom poboljšava hidrataciju, jača suhu kosu i krajeve te aktivira folikule dlake.“

Master Salon je destinacija na kojoj ćete doživjeti nezaboravno salonsko iskustvo. Posjetite Hair Studio Karin u Čakovcu i zaštitite svoju kosu od korijena do vrhova!

Linker
20. travanj 2024 10:17