Kim Kardashian otkrila tajnu savršenog trbuha: Što je Morpheus8?

Kim Kardashian samo je jedna od slavnih osoba koja je isprobala i podržala najnoviji svjetski tretman zatezanja mikroiglicama-MORPHEUS8 kako bi postigla svoj zavidno ravan trbuh.

Ovo nije prvi put da je Kim Kardashian na Instagramu izjavila svoju ljubav prema tretmanu Morpheus8. O tome se oglasila i prije nekoliko godina kada ga je odabrala kao tretman za zatezanje ‘maminog trbuščića‘ nakon što je rodila prvo dvoje djece.

Međutim, činjenica da je ponovno objavila objavu o tome (naizgled bez ikakve komercijalne obveze) znači da je stvarno velika obožavateljica. Ovaj put nam je dala malo više uvida u tretman kojemu se podvrgnula nazvavši ga „game changerom“, a dobra vijest je da MORPHEUS8 možete pronaći i u Zagrebu u poliklinici LOHUIS FILIPOVIĆ!

Što je Morpheus8 Face&Body?

image
Morpheus8 Face&Body

Morpheus8 najnoviji i jedni uređaj na svijetu koji isporučuje muli-polarnu radiofrekventnu energiju na više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva.

Tehnologija se naziva SARD - eng. subdermal adipose remodeling device, i omogućava nam da po prvi put remodeliramo lice i oblikujemo tijelu na minimalno invazivan način s maksimalnim učinkom.

"Microneedling i radiofrekvencija (RF) rade na stvaranju kontrolirane traume koja pokreće tjelesnu reakciju zacjeljivanja; proizvodnju kolagena i elastina, što znači da dobivate dva tretmana u jednom, JAČI TRETMAN i BRŽE REZULTATE nego microneedling i RF zasebno “, objašnjava dr.sc Boris Filipović, koji ovaj tretman izvodi u poliklinici Lohuis Filipović.

Morpheus8 se može koristiti za lice i tijelo, a ključ je u drugačijim nastavcima koji se koriste prilikom izvođenja tretmana.

Morpheus8 FACE nastavak sastoji se od mikro iglice koje prodiru do dubine od 4 mm, a koristi se za čitavo lice i vrat – za liječenje bora i pomlađivanje kože, kod ožiljaka od akni i poboljšanje općeg tona kože.

image
GRAFIKA
image
GRAFIKA

Morphesu8 BODY nastavak nam omogućuje da iglice prodiru do ukupno 8 mm u kožu i potkožno masno tkivo. Osim za pomlađivanje i zatezanje kože tijela, koristimo ga i kao uređaj za remodeliranje masnog tkiva te se rješava celulita

Ključne prednosti tretmana Morpheus8:

Svaki od nastavak ima dodatne vrhove s različitim konfiguracijama mikroiglica (osnovni 12-pinski, 24-pinski, 24-pinski Morpheus8 i tjelesni 40-pinski) čime isporučuju klinički dokazanu RF energiju na više dubina tretmana (0,5 mm - 8 mm)

Iglice prodiru u subdermalno tkivo, koaguliraju masnoću i zatežu vezivno tkivo, a istodobno, usmjerena RF energija zagrijava sve slojeve kože uzrokujući njezino pomlađivanje.

Jedina tehnologija sa znanstveno dokazanim rezultatima.

„Morpheus8 potiče proizvodnju novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži, što rezultira čvršćom, glatkom, podignutom i hidratiziranom kožom“, objašnjava dr.sc Boris Filipović.

image
PRIJE/POSLIJE

Ovaj savršeni uređaj može se koristiti na licu, vratu i tijelu za zatezanje kože i oblikovanje tijela.

Burst mode, automatski raspoređuje bipolarnu RF energiju na više razina dubine tretmana u jednom ciklusu.

Opremljen RF tehnologijom Burst mode, Morpheus8 Body automatski raspoređuje bipolarnu RF energiju na više razina dubine tretmana u jednom ciklusu.

Sposobnost ciljanja tkiva uzastopno na tri razine, u intervalima od milisekunde, omogućuje značajno smanjenje vremena liječenja, minimizira ozljeda kože, povećava ujednačenost liječenja i omogućuje prilagođavanje frakcijskih postupaka za cijelo tijelo.

Morpheus8 Body je tehnologija za oblikovanje masnog tkiva i rješavanje celulita u svim dijelovima tijela.

image
Morpheus8 Body
image
PRIJE/POSLIJE

Kada možemo vidjeti prve rezultate?

image
PRIJE/POSLIJE

Što se tiče rezultata, neki pacijenti će ih vidjeti odmah, ali za potpuni rezultat će proći nekoliko tjedana. Kako vrijeme bude odmicalo rezultati će biti sve bolji i pacijenti će vidjeti značajno poboljšanje na koži lica i tijela. Broj tretmana koji ćete trebati je individualan i ovisi o stanju kože.

image
PRIJE/POSLIJE

Broj odgovarajućih tretmana za najbolji rezultat će vam preporučiti dr.sc. Boris Filipović nakon pregleda i konzultacija.

Za konzultacije u poliklinici Lohuis Filipović se možete naručiti putem telefona 01/2444646 ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve čitatelje Glorije, 20% popusta na Morpheus8 tretman lica i tijela.

Linker
18. travanj 2024 21:23