Promo
VODIČ KROZ SNIŽENJA

Kako odabrati savršen dar koji će trajati zauvijek i pritom uštedjeti do 50%

Saznajte kako do savršenih poklona za različite prilike, sada sa popustom do čak 50% posto u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum diljem zemlje

Ako ste u potrazi za savršenim darom kojim želite vama dragu osobu oduševiti i pritom ne potrošiti pravo malo bogatstvo, donosimo mali vodič koji će vam olakšati izbor. Prema istraživanjima, u Hrvatskoj je 250 kuna najčešći iznos koji se izdvaja za poklon, a za tu cijenu većina ljudi želi odabrati dar koji nosi i emocionalnu i trajnu vrijednost. Najbolje rješenje je nakit izrađen od plemenitih kovina, srebra ili zlata, a zahvaljujući zlatarnicama ZAKS i srebrnarnicama ARGENTUM, sada se na velikom ljetnom sniženju vrhunski komadi mogu pronaći po super povoljnim cijenama – s popustima od 50% za cjelokupan asortiman srebrnog nakita, 40% popusta na satove i 25% popusta na zlato, bez obzira na način plaćanja!

Najčešća prigoda za koju se traže pokloni u Hrvatskoj i svijetu su rođendani te posebne obljetnice poput godišnjica braka, dobivanja novog posla, odlaska u mirovinu kao i mature, diplome, zaruke, vjenčanja, pričesti, krizme, krštenja, a tu su i tradicionalna darivanja za Božić, Sv. Nikolu te ostale vjerske praznike. Zlatarnice ZAKS i srebrnarnice ARGENTUM u ponudi imaju nakit za sve prilike, zlatnike i srebrnjake kao i ručne satove renomiranih proizvođača pa ako nemate ideju o tome što odabrati, donosimo vam pregled najtraženijih artikala sa ljetnim sniženim cijenama:

POKLONI ZA NJU – ROĐENDAN ILI OBLJETNICE poput odlaska u mirovinu, proslave uspjeha na poslu i sl.: Srebrne naušnice i narukvica u kompletu, ručni sat renomiranog branda ili ogrlica s imenom izrađena u zlatu ili srebru.

Ručni sat KENZO zlatarne Zaks, 1230 kn
Srebrna narukvica s imenom 84,50 kn, srebrnarnice Argentum (2)

Srebrna narukvica s imenom 84,50 kn, srebrnarnice Argentum (2)

POKLONI ZA NJEGA – ROĐENDAN ILI OBLJETNICE poput odlaska u mirovinu, proslava uspjeha na poslu i s.: Narukvica i manžeta izrađeni od srebra ili čelika; ili sat renomiranog proizvođača.

Narukvica od čelika 210 kn, zlatarnice Zaks
Ručni sat Sector 7074 kn, srebrnarnice Argentum

POKLONI ZA ZARUKE – ZA NJU Zlatni prsten i naušnice s briljantima / sat renomiranog proizvođača ili srebrne manžete sa narukvicom u kompletu.

Naušnice od bijelog zlata sa briljantima, zlatarnice Zaks, od 2850 kn
Prsten od bijelog zlata sa briljantima, zlatarnice Zaks, od 3000 kn

POKLONI ZA VJENČANJA I KRŠTENJA – ZA NJU I NJEGA: Zlatnik ili srebrnjak sa željenim svetim motivom ili gradom iz kojeg mladenci jesu; komplet zlatnog ili srebrnog nakita.

Zlatnici i srebrnjaci sa željenim motivom u zlatarnicama Zaks i srebrnarnicama Argentum mogu se kupiti po 25 posto nižim cijenama za Zlato i 50 posto nižim cijenama za srebro

POKLONI ZA PRIČESTI I KRIZME: Zlatni nakit s motivom anđela ili križićem, zlatnik ili srebrnjak s motivom Sv. Potvrde ili anđela; srebrna narukvica ili naušnice s križićem.

Srebrne naušnice sa motivom anđela u srebrnarnicama Argentum na popustu po cijeni od 215 kn
Zlatni lančić sa privjeskom u obliku anđela optočen cirkonima u zlatarnicama Zaks po cijeni od 825 kn

POKLONI ZA DIPLOME I MATURE: Zlatnik ili srebrnjak s motivom Sveučilišta ili za svjetliju budućnost komplet nakita optočenog cirkonima; komplet zlatnog nakita.

Srebrne naušnice optočene cirkonima 160 kn, zlatarne Zaks
Srebrno prstenje optočeno cirkonima, srebrnarnice Argentum 415 kn

POKLONI ZA ODLAZAK U MIROVINU: Komplet zlatnog ili srebrnog nakita ili sat renomiranog proizvođača

Srebrni privjesak sa cirkonima 90 kn, srebrnarnice Argentum
Ručni sat Sector, 1008 kn u zlatarnama Zaks

Više informacija potražite na www.argentum.hr i www.zaks.hr

Linker
24. studeni 2022 15:45