Gloria.hr Facebook NN
 FOTOGRAFIJE:
Nagradni natječaj

Gloria.hr nagrađuje vas Hårkontroll proizvodima za raskošnu i bujnu kosu!

Lajkajte Gloria.hr na Facebooku jer vam dijelimo tri Hårkontroll poklon paketa; pustite mašti na volju jer najkreativniji komentar nagrađujemo

Lajkajte Gloria.hr na Facebooku jer vam dijelimo tri Hårkontroll poklon paketa; pustite mašti na volju jer najkreativniji komentar nagrađujemo

Inovativan i uspješan švedski koncept za zdravu i lijepu kosu osnovan je 1980. godine kad su poduzetnici iz industrije zdrave hrane, u suradnji sa stručnjacima u području nutricionizma, razvili vrhunski dodatak prehrani namijenjen klijentima koji žele lijepu kosu. Ključne riječi bile su kvaliteta, znanost, učinkovitost, porijeklo i „Made in Sweden“. U početku su se proizvodi Hårkontroll prodavali u trgovinama zdrave hrane te su brzo prepoznati od strane kupaca i postaju omiljena preporuka švedskih frizera. Linija Hair Beauty Concept u Švedskoj dobro je zastupljena na mjestima na kojima se mogu pronaći dodaci prehrani za kosu, prvenstveno u ljekarnama.

Kako biste svojoj kosi omogućili izvanrednu i profesionalnu njegu, trima gloria.hr čitateljicama poklanjamo tri Hårkontroll poklon paketa.

Igrajte se s nama na Facebook profilu Gloria.hr i osvojite jedan od tri poklon paketa koji sadrži Hårkontroll boost, Hårkontroll šampon i Hårkontroll regenerator. Sve detalje nagradnog natječaja potražite ovdje.

Nagradni natječaj traje od 26.10.2020. do 1.11.2020. godine u 23:59 sati. Pravila potražite ovdje.

Sretno svima!

Linker
29. travanj 2024 19:28