Dormeo

Dobar san zlata vrijedi!

Kako se ljeto bliži kraju, većina nas počinje planirati promjene koje mogu poboljšati našu svakodnevicu. U ovo vrijeme često razmišljamo o uređenju doma, promjeni starijih kućanskih aparata ili uređenju kompletne spavaće sobe, krevetnine, ležajeva i madraca.

Znamo da je dubok i miran san ključan u poboljšanju života, a kvalitetan odmor pomaže da pravilno funkcioniramo kroz dan. Odmor, pogotovo u jesen, treba ozbiljno shvatiti jer se u to doba godine upuštamo u neke nove avanture, smišljamo nove projekte na poslu, studenti kreću na predavanja, a djeca u škole. Za nove izazove potrebna je energija, a ako noću spavamo dobro, danju se osjećamo još bolje!

image
promo

Važnost kvalitetnog sna prepoznaje i glazbenik Joško Čagalj Jole, koji zbog svojeg posla često putuje, a za njegove energične nastupe neophodan je i dobar odmor. Već dugi niz godina Jole zajedno sa svojom suprugom Anom i njihovom djecom uživa u Dormeo madracima pa je uloga novog Dormeo ambasadora bio prirodan izbor na obostrano zadovoljstvo.

image
promo

Jole zna da je uz lijepe snove život pjesma pa je ova suradnja obilježena i obradom njegovog velikog hita „Maksimalno“. Za sve one koji žele maksimalno uživati u udobnosti snova kao Jole, Dormeo madraci su dostupni uz 20% popusta samo do 30. kolovoza.

image
promo
Linker
13. kolovoz 2022 02:34