PETAR SANTINI
Omiljeno mjesto opuštanja

Dessange - salon koji obožavaju i poznate Hrvatice

Salon u koji se klijenti i klijentice neprestano vraćaju svakako je Dessange koji još od 1995. nudi vrhunsku uslugu uz korištenje najkvalitetnijih proizvoda za njegu kose. Dessange već godinama opravdava visoka očekivanja, a omiljeno je mjesto opuštanja i za mnoge poznate dame.

Jedna naizgled banalna, ali nekada toliko važna promjena kojom mnoge žene indirektno pokazuju da su spremne za novu stranicu u životu jest nova frizura. Kosa u ženinom životu ne predstavlja samo ukras na glavi već u sebi nosi mnoge bitke, odluke, previranja, uspjehe i tajne, za neke je zaštitni znak, za neke statusni simbol.

Zbog svega toga važno ju je redovito njegovati, kako kod kuće, tako i odlaskom kod frizera. Odabir kvalitetnog frizerskog salona može trajati godinama, a kada ga pronađemo, teško se od njega odvajamo. Jedan od salona u koji se klijenti i klijentice uvijek iznova vraćaju jest Dessange koji djeluje već 24 godine.

PETAR SANTINI

Prvi Dessange salon otvoren je 1995. godine i od tad je postao omiljeno mjesto za opuštanje mnogih dama pa i onih iz javnog života poput pjevačice Semente Rajhard i modna i lifestyle blogerice Ljupke Tanevske.

PETAR SANTINI

Salon je otvoren na inicijativu Estetic Uveme, vodeće, najveće i najstarije frizerske kuće u to vrijeme, koja je uvidjela potrebu za pokretanjem frizerskog salona visoke mode, odnosno mjesta koje će svojim klijenticama ponuditi nove okvire i srušiti tadašnje granice poimanja frizerstva.

Jedan od razloga što je omiljen među trendsetericama jest profesionalan pristup Dessange stilista prema klijentima. Kroz Dessange salone svakodnevno prolazi 60.000 žena koje stilistima i koloristima ukazuju svoje povjerenje, a oni dva puta godišnje prolaze edukacije od strane edukatora Dessangeove škole u Parizu kako bi usavršili nove frizerske tehnike i vještine.

PETAR SANTINI

Dessange svake godine kreira nove trendove te ih predstavlja kroz dvije kolekcije godišnje - proljeće/ljeto te jesen/zima. Najveći trendovi predstavljaju se u jesen kroz vlastiti "Show prestige", na kojem pokazuje svu svoju stilsku i kolorističku raskoš.

U Dessange salonima posebno se pazi na higijenu; cjelokupni profesionalni pribor steriliziran je pred svakim klijentom, a individualni ogrtači, četke, češljevi, zasebno su očišćeni i upakirani u najlon. Također, nakon svakog klijenta dezinficira se mjesto pranja kose, a na visokoj razini je i urednost i čistoća zaposlenika. Osim toga, Dessange nudi i "shampoo bar", jedinstvenu zamisao koja donosi šampone i tretmane za kosu do radnog mjesta s naglaskom na opuštajuća masažu vlasišta.

PETAR SANTINI

Što se tiče samih proizvoda, klijenti Dessange salona dobivaju samo najbolje poput luksuzne njege kose vrhunskim proizvodima poput onima brenda Phytodess, proizvoda kuće Dessange i Kerastase proizvodima. Jedan od najnovijih je Kerastase "K Water", bistra tekućina koja kombinacijom glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina u dodiru s vodom čini kosu izrazito mekom, sjajnom i elastičnom. Dessange tim predstavio je koncept njege ovim proizvodom na ambasadoricama Sementi Rajhard i Ljupki Tanevskoj.

PETAR SANTINI

Kroz savjetovanje s klijentom, brižan timski rad stručnjaka – stilista i kolorista, u Dessange salonima osjećat ćete se poput kraljice i ugodno iskoristiti tih par sati koje ste posvetili samo sebi.

PETAR SANTINI

Linker
17. travanj 2024 22:08