Posebna ponuda

Coccinelle tjedan u Karla trgovinama - novi modeli i bogate nagrade

Stigli su novi, predivni modeli popularnih torbica, a kupnjom jednog Coccinelle artikla u razdoblju od 24. svibnja do 04. lipnja sudjelujete u bogatoj nagradnoj igri. Ne propustite novu kolekciju popularnih modela Arlettis, Clessidra, Metropolitan, ali i upoznajte novu torbicu koja je postala predmetom obožavanja svjetskih trendsetterica – Coccinelle Carrousel.

Ne propustite Coccinelle tjedan u Karla trgovinama koji traje do 04. lipnja jer za kupnju jednog Coccinelle artikla imate priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade. U Karla trgovine stigla je nova kolekcija popularnih Coccinelle torbica Arlettis, Clessidra, Metropolitan i drugih, ali i novi model Carrousel, koji je osvojio simpatije svjetskih trendsetterica i ljubiteljica besprijekornog, talijanskog dizajna.

Zahvaljujući svom prepoznatljivom, kružnom obliku, Carrousel torbica je praktično i udobno rješenje za razne dnevne i večernje prilike. Izrađena od najfinije kože, dostupna je u različitim veličinama i neodoljivim bojama kako bi se uklopila u svaki stil. S obzirom na to da dolazi s dva promjenjiva remena, Carrousel je moguće osvježiti i prilagoditi ovisno o prigodi. Za klasični izgled tu je jednostavan, kožni remen u boji torbice koji će se uklopiti u svaku stilsku priču, no za dašak osvježavajućeg boho stila, nudi se i zanimljivi remen s etno detaljima koji će osvježiti baš svaku modnu kombinaciju. Upravo zbog praktičnosti i atraktivnog dizajna, Coccinelle Carousel torbica već je osvojila srca mnogih pripadnica ljepšeg spola, stoga predviđamo kako će zasluženo postati ljetni must-have!

Novu Carrousel torbicu, kao i cjelokupnu Coccinelle kolekciju proljeće-ljeto 2017. potražite u Karla trgovinama ili na www.karla.hr .

Linker
28. rujan 2022 13:03