Press
NOVO

Biobaza Sun - prirodna preplanulost cijele godine

Biobaza predstavlja dva nova, prirodna proizvoda iz SUN linije koji će vam ovog ljeta olakšati boravak na plaži – Losion za samotamnjenje i SUN Therapy balzam za usne. Zahvaljujući 98% prirodnom Losionu za samotamnjenje, u preplanuloj puti možete uživati tijekom cijele godine te pripremiti kožu za izlaganje suncu, dok usne štitite od štetnih UV zraka SUN Therapy balzamom s njegujućim uljima, vitaminima i prirodnim zaštitnim faktorom.

Stručnjaci iz Biobaze ove su godine osmislili dvije inovacije u popularnoj SUN liniji. 98% prirodna formula koja koži pruža lijepi, brončani ten bez izlaganja suncu nalazi se u Biobaza Losionu za samotamnjenje. Ovaj inovativni losion obogaćen je kompleksom ulja crne mrkve, badema i masline, a preporučuje se za postizanje preplanulog tena, kao priprema kože za sunce te je posebno pogodan za osobe svijetle puti. Drugi novitet dolazi u obliku balzama za usne. Kako bi usne bile njegovane, meke i zaštićene od UV zračenja, novi BEE BALM SUN Therapy balzam za usne sadrži ulje mrkve, kokosa, čileanske maline, lagano se nanosi i razmazuje te ima odličnu aromu kokosa. Za lijep, brončani ten te meke, glatke usne ovog ljeta biramo:

SUN Losion za samotamnjenje – potpuno prirodan losion s inovativnim kompleksom: ekstraktom crne mrkve, hranjivim uljima, kako maslacem i vitaminom E, koji potpomažu tamnjenje kože bez izlaganja suncu, oduševit će vas svojim egzotičnim mirisom i brzoupijajućom, nemasnom teksturom. Brzo vidljivi rezultat je lijepa, brončano osunčana koža

Press

BEE BALM SUN Therapy na bazi pčelinjeg voska sadrži ulje mrkve, kokosa, čileanske maline i lješnjaka koja osim što hidratiziraju, njeguju i omekšavaju usne, prirodno ih štite od UV zračenja. Ovaj balzam obogaćen je dodatno i vitaminom E koji štiti od oksidativnog stresa.

Press

Biobaza Losion za samotamnjenje i BEE BALM SUN Therapy balzam za usne dostupni su u dm prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 69,90kn (Losion) i 19,90kn (SUN Therapy).

Linker
19. travanj 2024 04:18