Anica Kovač i Lejla Filipović pokazale kako elegantno nositi popularni puder/losion za lice i tijelo

Bivše misice najnovijim fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama pokazale su kako istaknuti ženstvenost i eleganciju u kombinaciji s popularnim Bela Glow puder/losionom za lice i tijelo.

Sinonim za ženstvenost i pravu modnu elegnaciju svakako su najpoznatije Miss Hrvatske Anica Kovač i Lejla Filipović. To su dokazale i najnovijim fotografijama za popularni brend Bela Glow i njihov Glow & Go puder/losion za tijelo i lice.

SJAJNA KOŽA I WOW EFEKT

Make-up trendovi mijenjaju se iz godine u godinu, ali ono što je zauvijek u modi je njegovana, sjajna i koža koja izaziva „wow efekt“. Proizvod koji je odmah nakon svog lansiranja postao dio make-up rutine mnogih žena u Hrvatskoj i šire je Glow & Go puder/losion za tijelo i lice.

Anica i Lejla odišu ženstvenošću i elegancijom, a to savršeno upotpunjuju popularnim puder/losionom. „Savršeno poznajem svoje lice i jedna sam od onih žena koja se zna sama našminkati, tako da Glow & Go savršeno upotpunjuje moj make-up za svaki dan, ali i za posebne prilike.“ – kaže Anica Kovač.

image
Anica Kovač i Lejla Filipović

PREKRIVA NEPRAVILNOSTI, A NAGLAŠAVA LJEPOTU KOŽE

Glow & Go hidratantni puder/losion za tijelo i lice daje preplanuli filter efekt koji prekriva nepravilnosti na koži, ali naglašava potpunu ljepotu zdrave i sjajne kože. Ovaj inovativni proizvod namijenjen je ženama svih generacija, a može se koristiti na licu, dekolteu, rukama, nogama i ostalim dijelovima tijela.

„Puder/losion za tijelo ne mora nužno značiti pokazivanje cijelog tijela. Dovoljno je nanijeti Glow & Go na dio tijela koji nije pokriven odjećom kako bi se dobio sjajan efekt kože i začinio cijeli outfit.“ – kaže Lejla Filipović koja oduvijek njeguje prirodan i nježan izgled.

image
Anica Kovač i Lejla Filipović

Glow & Go puder/losion dolazi u dvije varijante – dark i light, čime se maksimalno prilagođava svjetlijoj ili tamnijoj koži osobe koja proizvod koristi. Ovaj puder/losion nije proizvod za samotamnjenje, već je inovativni puder za tijelo koji daje dojam preplanulosti i sjaja kože. Lako se nanosi, ostavlja jednak intenzitet po cijelom tijelu, a vrlo se lako i uklanja s kože. Za kompletno uklanjanje proizvoda dovoljna je vlažna maramica.

image
Bela Glow puder/losionom za lice i tijelo
image
Bela Glow puder/losionom za lice i tijelo

Više savjeta za nanošenje i korištenje proizvoda možete pogledati na www.belaglow.hr.

Linker
25. studeni 2022 16:52