PRVI ROĐENDAN

Aldo web shop slavi rođendan i daruje vam vaučer od 200 kuna!

Jedna od omiljenih destinacija za kupnju predivne i moderne obuće i modnih dodataka - ALDO web shop slavi prvi rođendan! Uz postojeće fizičke trgovine u Zagrebu, Splitu i Rijeci, online trgovina pokazala se kao odredište u kojem na jednom mjestu možete pronaći sve što vam je potrebno za savršeno usklađene lookove!

Kanadski brend koji je jedan od predvodnika svjetskih trendova u području footweara i modnih dodataka i čije modele nose brojne slavne osobe, influencerice i ljubiteljice mode, prošle godine otvorio je i web shop kako bi najljepši modni dodaci bili još dostupniji svima!

image
Aldo promo

Povodom prve godine od otvorenja u razdoblju od 1.6.- 6.6. svi kupci moći će preuzeti vaučer u iznosu od 200 kn za kupnju iznad 650 kn i iskoristiti ga za shopping na ALDO web shopu!

Ovo je odlična prilika da osvježite svoju garderobu i pripremite se za nadolazeće ljetne dane i obogatite svoju kolekciju nekim od najpoželjnijih i trendy modela obuće, torbi i modnih dodataka!

Neki od modela koji će definitivno biti must have ovo ljeto su sandale! Ako svojoj kolekciji želite dodati neke od najmodernijih sandala, pogledajte The Sandal shop: mjesto gdje možete pronaći razne modele: natikače, sandale na petu ili punu petu, kao i ravne modele, a rođendanski vaučer od 200 kn bit će odlična prilika da ih kupite po povoljnijim cijenama!

image
Aldo promo

image
Aldo promo

Također, ukoliko se spremate za neku posebnu priliku i potrebni su vam modeli s kojima ćete zablistati, u ALDO ponudi možete pronaći i brojne modele iz kolekcije za Svečane prigode koje također možete kupiti na ALDO web shopu!

I ponuda ALDO torbi nije ništa manje impresivna: modeli raznih veličina i boja dominiraju posljednjom kolekcijom i idealan su dodatak ljetnim outfitima. Odaberite torbu koja najviše odgovara vašem stilu: jarki print, neutralne nijanse ili pastelni tonovi sjajno će pristajati ljubiteljicama dobrog stila.

image
Aldo promo

image
Aldo promo

image
Aldo promo

Uz predivne modele sandala, tenisica i torbi, za kompletan outfit potrebni su vam i modni dodaci koji će dati finalni touch cijelom looku. Fenomenalne sunčane naočale, atraktivan nakit i ljetni šeširi su idealni detalji koji odražavaju stil i često su točka na i svakog looka. I njih također možete pronaći na ALDO web shopu i uloviti ih uz rođendanski popust!

image
Aldo promo

image
Aldo promo

image
Aldo promo

Proslavite s ALDO web shopom prvu godinu rada, iskoristite vaučer od 200 kn za odličan online shopping i počastite se modernim i upečatljivim modelima obuće, torbi i modnih dodataka!

Linker
24. travanj 2024 14:43