hyundai i10

5 razloga zašto je i10 idealan auto za urbanu poslovnu ženu

Juri na posao, s posla. Po klince u vrtić, na trening, u shopping, večeru s prijateljicama i natrag kući. S obzirom na to čime se sve prosječna žena bavi, teško je povjerovati da njoj, baš kao i svima ostalima, dan traje 24 sata. Ako još k tome živi u gradu…

Kako bi preživjele ovakav užurbani životni tempo potreban im je pouzdan partner uz kojeg će biti brže i produktivnije, a pritom biti u trendu - malen, okretan i vrhunski dizajniran Hyundai i10 sve je što jedna žena može poželjeti.

Idealne dimenzije

Svakoj ženi koja živi u gradu poznata je situacija u kojoj satima kruži oko kvarta u potrazi za slobodnim parkirnim mjestom ili, pak, troši dragocjeno vrijeme pokušavajući se ugurati u preuska mjesta na povratku s poslovnog sastanka. S kompaktnim Hyundaijem i10 takvih problema nema: dovoljno je malen da se ugura i u najmanje mjesto i tako uštedi vrijeme, ali i živce.

Multitasking? Samo tako!

Poznajete li i jednu ženu koja kada radi, radi samo jednu stvar? Po prirodi multitaskerice, pripadnice nježnijeg spola navikle su obavljati sto zadataka istovremeno što u vožnji nije najpraktičnije, a ni najsigurnije. Na sreću, pri dizajnu Hyundaija i10, mislili su na sve: uz pomoć bluetootha možete istodobno voziti i razgovarati, a za slučaj da vam nešto ipak odvrati pažnju tu je napredni sustav nadzora vozača koji će vas upozoriti ako odlutate iz vlastite trake, ako prenaglo zakočite (kao i automobil ispred vas), a ima i tempomat s ograničenjem brzine.

Vrhunski dizajn

Osim što je izuzetno funkcionalan, kompaktni i10 plijeni pažnju izgledom: odlikuje ga vrhunski dizajn koji je, uz to, moguće i skrojiti po vlastitoj mjeri. Novi Hyundai i10 Color Edition ima mogućnost personalizacije unutrašnjosti u čak pet kombinacija boja pa tako, primjerice, vaš crveni automobil može imati bež unutrašnjost, a svijetloplava ljepotica sjedala u istoj boji.

Najveći mali prtljažnik

Ne postoji žena koja nije "doktorirala" pažljivo slaganje vrećica i kofera u prtljažnik automobila kako bi iskoristila svaki milimetar praznog prostora. Iako korisna, ovo je vještina koja vam uz Hyundai i10 neće biti potrebna: u samo naizgled malen gepek stane sve (i više od toga), a za slučaj da prenosite nešto zaista veliko, kada se preklope stražnja sjedala prtljažnik postaje peterostruko veći.

Automobil za put oko svijeta

Velika je zabluda da u male automobile ne stane mnogo ljudi, pogotovo ako je i10 u pitanju. Kada vam dojadi gradska vreva u ovaj mali gradski automobil stanete vi i vaše četiri prijateljice i tako možete i na kraj svijeta (izgubiti se sigurno nećete, zahvaljujući naprednom sustavu navigacije). A uz to, možete vrištati na sav glas uz glazbu koja trešti iz zvučnika.


Linker
16. travanj 2024 15:23