city center one

5 komada s kojima ćete biti u trendu i pritom zadovoljiti kodeks poslovnog odijevanja

Izgledati dobro i u skladu s poslovnim dress codeom mnogo je lakše kada imate mogućnost na sebe odjenuti toplu odjeću nego u sezoni lepršavih haljina i sandala. Kako na upotpunjavanje garderobe ne biste potrošili cijelo bogatstvo, ključne komade koji vam nedostaju nabavite u City Centeru one koji vam donosi čak 25% popusta u C&A trgovinama - i to na sve artikle!

Sve one sklonije ležernom stilu odijevanja ove su sezone došle na svoje: odzvonilo je bezličnim sivim odijelima na radnom mjestu, a u poslovni dress code ušuljali su se opušteni krojevi i prirodni materijali. Naravno, to ne znači da je baš sve dopušteno: umjesto hlača "na crtu" za dan u uredu odaberite široki pamučni model, a klasičnu košulju zamijenite trendi modelom s kićankama.

Za sastanke i druge situacije u kojima gole ruke nisu poželjna pojava preko ramena prebacite sako, a cijeloj kombinaciji dozu ozbiljnosti dodajte uz pomoć modnih dodataka: ovosezonskim hit modelom torbe - onom koja se nosi preko ramena te sunčanim naočalama u neutralnoj boji.

Rezervirajte vikend za shopping, posjetite City Center one i svoju poslovnu garderobu, ali i sve ostale komade koji vam nedostaju nabavite u trgovinama C&A, 13. i 14. svibnja po čak 25 posto nižim cijenama!

Linker
25. travanj 2024 03:25