Herbalife Nutrition Collagen SKIN Booster

3 savjeta za zdravu i blistavu kožu

Za zdravlje i ljepotu kože u svakoj životnoj dobi važno je pružiti joj potporu kroz uravnoteženu prehranu, uzimanje vitamina, redovitu hidrataciju i adekvatnu njegu.

Za zdravlje i ljepotu kože u svakoj životnoj dobi važno je pružiti joj potporu kroz uravnoteženu prehranu, uzimanje vitamina, redovitu hidrataciju i adekvatnu njegu.


Zdravu kožu odmah prepoznajemo jer ona jednostavno zrači. Iz tog razloga donosimo vam nekoliko preporuka za zadržavanje blistave kože u svako doba godine.

Povećajte unos proteina

Proteini su bitni za obnovu postojećih i razvoj novih tkiva. Stanice kože za svoje održavanje trebaju proteine, a tijelo koristi proteine kako bi „nadomjestilo“ istrošene ili odumrle stanice kože. U prehrani možete povećati unos proteina konzumiranjem piletine, mesa, ribe, soje ili tofua. I proteinski shake za zamjenski obrok je odličan izbor za povećanje unosa proteina.

Važnost antioksidansa i fitonutrijenata

Jednako ključni za zdravlje kože i ukupno zdravlje su antioksidansi i fitonutrijenti. Ove biljne tvari koje se nakupljaju u koži pospješuju antioksidativni obrambeni mehanizam stanica kože. Stoga se pobrinite da u prehranu uključite što više sezonskog voća i povrća.

Konzumiranje kolagena

Kolagen čini 25% do 30% ukupnih proteina u ljudskom tijelu, a oko 75% kolagena nalazi se u koži. Kolagen se prvenstveno nalazi u vezivnom tkivu i funkcija mu je osigurati čvrstu strukturu derme. Starenjem koža gubi vlažnost i postaje sve suša. Pri tome vezivno tkivo gubi svoju čvrstoću i elastičnost pa se počinju pojavljivati bore, a koža gubi tonus. Kako biste svojoj koži pomogli da stari dostojanstveno, u svoju beauty rutinu uvrstite proizvode s hidroliziranim kolagenom, koji djeluje iznutra i učvršćuje kožu.

image
Herbalife Nutrition Collagen SKIN Booster

Herbalife Nutrition Collagen SKIN Booster je dodatak prehrani u obliku ukusnog napitka koji sadrži bioaktivne peptide kolagena naziva Verisol® P, za koje je znanstveno dokazano da redovitim korištenjem:

  • ublažavaju bore oko očiju i poboljšavaju elastičnost kože nakon 4 tjedna,
  • smanjuju vidljive znakove celulita nakon 3 mjeseca.

Ujedno, ovaj proizvod s osvježavajućim okusom jagode i limuna, bogat je ključnim vitaminima i mineralima koji doprinose zdravoj koži, kosi i noktima*. Radi se o stručno formuliranoj prehrani za kožu.

Collagen SKIN Booster postaje dio svakodnevne beauty rutine – i to jednostavno, samo je 1 mjerica proizvoda doda u 250 ml vode, pomiješa i popije.

Herbalife Nutrition proizvodi dostupni su isključivo putem Herbalife Nezavisnih Distributera. Za više informacija, ispunite obrazac na linku OVDJE.

www.herbalife.hr

**Biotin, jod, vitamin A i cink doprinose održavanju zdrave kože. Biotin, selen i cink doprinose održavanju zdrave kose. Selen i cink doprinose održavanju normalnih noktiju.

Linker
26. travanj 2024 01:44