BABY BLISS

Poznate Hrvatice novim proizvodom ukrotile svoje neposlušne frizure

Vodeći europski brand za osobnu njegu predstavio proizvod koji je zaludio milijune žena diljem svijeta

U popularnom zagrebačkom hairstyle koncept salonu Fen bar, jučer su Nives Celzijus, Kristina Šalinović, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Senka Bulić, Lucija Lugomer, Judita Franković i Kristina Krepela isprobale novi svjetski beauty bestseller, Liss Brush, koji je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj, a omogućava ravnanje kose u svega nekoliko minuta bez obzira na dužinu.

Promo

Fen bar, kojeg je u Zagrebu prošlog ljeta predstavila Kristina Šalinović, ugostio je poznate brojne dame i zaljubljenice u hairstyle trendove, koje su imale priliku samostalno isprobati BaByliss Liss Brush četku te se uvjeriti kako samo nekoliko minuta korištenja omogućava lijepu i sjajnu kosu punog volumena.

Promo

Promo

Liss brush četka omogućava ravnanje svakog tipa i dužine kose. Bila ona kovrčava, valovita ili neposlušna, Liss Brush ukrotit će vašu kosu u svega nekoliko minuta. Atraktivne boje i dizajna, iznimno je praktična i idealna za nježno češljanje uz dodavanje volumena bez statičkog elektriciteta pa su prirodni rezultati zajamčeni. Tri vrste različitih zubaca omogućuju ravnanje kose u jednom potezu bez čestih ponavljanja koja su glavni krivac za oštećenje vlasi. Rezultat je lijepa i sjajna kosa punog volumena kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Linker
05. lipanj 2023 10:31