Doista su inspirativne

Kako se ostvariti u vlastitoj profesiji i mijenjati društvo? Odgovor zna nekoliko uspješnih žena

Neke od najuspješnijih Hrvatica podijelit će svoje poslovne savjete u sklopu panela ‘Ideje, inovacije, inicijative – jedina uloga ili jedinstvena pozicija mladih?‘

Održava se četvrti panel u sklopu projekta „21 put prema uspjehu V2“. Panelistice četvrtog panela „Ideje, inovacije, inicijative – jedina uloga ili jedinstvena pozicija mladih?“ su Andrea Čović Vidović, Ivana Novoselec, Vedrana Jelušić Kašić, a moderatorice panela su Manuela Šola i Vedrana Likan.

Andrea Čović Vidović je komunikatorica pozivom: vodi odnose s javnošću za Europski parlament od 2013. godine, kada je Hrvatska postala članicom EU-a. Politologinja i lingvistkinja obrazovanjem: na Johns Hopkins School of Advanced International Relations radila je doktorsko istraživanje o odnosu SAD-a i Zapadnog Balkana, u Velikoj Britaniji magistrirala europske politike, u Zagrebu anglistiku i germanistiku.

image

Andrea Čović Vidović je komunikatorica pozivom: vodi odnose s javnošću za Europski parlament od 2013. godine.

Promo

Ivana Novoselec je izvršna direktorica Akademije za politički razvoj, organizacije koja se bavi obrazovanjem mladih lidera, a danas umrežava preko 500 alumna iz raznih sfera javnog života. U neprofitni sektor zakoračila je s upravljačke pozicije u privatnom sektoru. Naime, nakon pozicije savjetnice u tadašnjem Ministarstvu europskih integracija i vanjskih poslova, 2005. s partnericama pokreće i 15 godina razvija prvu domaću savjetodavnu tvrtku specijaliziranu za savjetovanje za razvoj i EU fondove.

image

Ivana Novoselec je izvršna direktorica Akademije za politički razvoj, organizacije koja se bavi obrazovanjem mladih lidera.

Promo

Vedrana Jelušić Kašić je članica Uprave PBZ d.d. zadužena za Područje poslovanja sa srednjim i velikim poduzećima i investicijsko bankarstvo; koordinira društva PBZ Croatia osiguranje d.d. za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima i PBZ-Leasing d.o.o. Vedrana ima više od 20 godina rukovoditeljskog iskustva u međunarodnim financijskim institucijama. Prije PBZ-a, bila je u Deloitteu, a prije toga Direktorica Europske banke za obnovu i razvoj za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Slovačku. Vedrana je izravno vodila više od 40 transakcija u 12 država središnje i jugoistočne Europe.

Čitajte i: Tatjana Skoko na čelu Microsofta u Hrvatskoj koji obilježava 25 godina poručuje: Znanje je najjače oružje!

U novoj fazi projekta, u sklopu 15 panela i tri tematske cjeline - Žene u pravnoj profesiji, Žene na start-up i scale-up sceni te Žene u kreativnoj industriji i kulturi neke od najuspješnijih žena Hrvatske pokazat će, kroz svoja iskustva, kako je moguće mijenjati društvo, jačati gospodarstvo i utjecati na pozitivne promjene. Panele, uz Vedranu Likan, moderiraju Natalija Labavić, Manuela Šola i Saša Cvetojević, a paneli se održavaju svakog četvrtka počevši od siječnja do svibnja 2022. s početkom u 18 sati na lokacijama Hilton hotela u Zagrebu te uz live-stream na Entrio platformi, a četvrti po redu održat će se u četvrtak, 10. veljače s početkom u 18 sati u Hilton GardenInn Hotelu u Zagrebu, sa live-streamom na Entrio platformi.

Linker
20. travanj 2024 14:53