Aldo
Dobro nam došao, Aldo!

Wo-hooo! Napokon možemo cipelice i modne dodatke omiljenog brenda kupovati online

Svjetski poznati brend, zbog čijih su modnih dodataka, a prije svega štikli i sandala, mnoge trendseterice putovale i preko oceana, napokon nam je postao još dostupniji. Od sada omiljenu obuću i modne dodatke možemo kupovati i online direktno s našeg webshopa.

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova obuće, torbi i modnih dodataka - Aldo, napokon je otvorio webshop koji dostavlja na području Hrvatske. Tako ćemo, osim fizički, u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Šibeniku, omiljene modne komade moći kupovati i iz udobnosti našeg doma.

Aldo webshop, na kojem vas čekaju najmoderniji modeli sandala, espadrila, tenisica, balerinki, kao i mnoštvo modela torbi i modnih dodataka koji će se uklopiti u svaku kombinaciju, otvara se 1. lipnja. Znamo što ćete reći - da, i mi smo jedva dočekali!

Iskoristite trenutak, jer svi koji se prijave na Aldo newsletter, ostvaruju pogodnost vaučera od 200 kuna koji će moći iskoristiti za kupnju preko webshopa.

Za one koji možda ne znaju, podsjetimo, ovaj kanadski brend osnovao je 1972. Aldo Bensadoun, a 1978. otvorio je i prvu samostalnu Aldo trgovinu u Montrealu u Kanadi te se u sljedećih nekoliko godina počinje sve više širiti po svijetu, otvarajući mnoge fizičke trgovine.

Kvaliteta, posvećenost dizajnu, praćenje najnovijih trendova i prihvatljive cijene duboko su ukorijenjeni u samu srž jednog od vodećih globalnih brendova u segmentu cipela i modnih dodataka. Zbog toga ne čudi što ga obožavaju mnoge trendseterice i svjetske zvijezde.

Neke od najpoznatijih modela cipela nosile su i vojvotkinja Kate Middleton, glumice Lucy Hale, Priyanka Chopra, Lily Collins, ali i mnoge druge.

Getty
Kate Middleton na Wimbledonu 2019. nosila je Aldo 'Nicholes' model sandala.

Na Wimbledonu 2019. Kate Middleton je Aldo 'Nicholes' model sandala s remenčićem na visoku petu savršeno kombinirala uz svijetloplavu haljinu midi dužine. Ovaj spoj sjajno je naglasio eleganciju vojvotkinje od Cambridgea koja nije mogla proći nezapaženo.

Profimedia
Glumica Lucy Hale crvene Aldo cipele spojila je s kaputom u istoj nijansi i haljinom s veselim printom.

Glumica Lucy Hale obožava trendi modele Aldo cipela te ih zato često nosi na razne važne evente. Jedan od njezinih najupečatljivijih stajlinga bio je u znaku vječne crvene, a u fokusu su bili damski kaput i crvene Aldo cipele na visoku potpeticu modela "Stessy".

U galeriji pogledajte još nekoliko sjajnih načina na koje su zvijezde nosile Aldo obuću i modne dodatke.

I na hrvatskom webshopu bit će dostupni trenutni hit modeli elegantnih cipela i torbica koje će svakoj kombinaciji dati dašak glamura. Osim toga, Aldo nudi veliki izbor tenisica, torbi i ruksaka za ležerne, svakodnevne prilike, kada vam je udobnost na prvom mjestu.

Iz bogate Aldo ponude izdvojili smo nekoliko super modela obuće i modnih dodataka za ljubitelje klasike, ali i one koji vole najnovije trendove:

Aldo sandale Violla.

Sandale Violla, prije 630,00 kuna/sada 504,00 kuna (dostupne i u crnoj boji).

Aldo sandale Agafiyay.

Sandale Agafiyay, prije 690,00 kuna/sada 552,00 kuna.

Aldo tenisice Elixir.

Tenisice Elixir, prije 560,00 kuna/sada 336,00 kuna.

Aldo tenisice Mirarevia.

Tenisice Mirarevia, prije 550,00 kuna/sada 330,00 kuna (dostupne i u ružičastoj boji).

Aldo torba Dalsby.

Torba Dalsby, prije 420,00 kuna/sada 294,00 kuna.

Aldo torba Daldal.

Torba Daldal, prije 420,00 kuna/sada 294,00 kuna (dostupna i u srebrnoj boji).

Aldo torba Tweedia.

Cijena torbe Tweedia, prije 510,00 kuna/sada 357,00 kuna (dostupna u crnoj i ružičastoj boji).

Aldo torba Nusz.

Torba Nusz: prije 470,00 kuna/sada 329,00 kuna (model dostupan i u bijeloj boji).

Aldo ruksak Logorani.

Ruksak Logorani, prije 380,00 kuna/sada 226,00 kuna (dostupan i u bež boji).

U Aldo muškoj kolekciji, kako u fizičkim trgovinama, tako i na našem webshopu, svaki muškarac može pronaći sve što mu treba kako bi postigao elegantan izgled:

Aldo cipele Banstock.

Cipele Banstock, prije 510,00 kuna/sada 357,00 kuna (dostupne i u crnoj boji).

Aldo ruksak Lucidus.

Ruksak Lucidus, prije 500,00 kuna/sada 350,00 kuna (dostupan i u boji konjaka).

Aldo remen Beidleman.

Remen Beidleman, prije 250,00 kuna/ sada 200,00 kuna.

Za sve novosti o ponudi atraktivnih modela, aktualnim trendovima u svijetu mode i informacija o novom webshopu, pratite Aldo na službenoj Facebook stranici Aldo Shoes-Croatia.

I ne zaboravite, sada je pravo vrijeme za počastiti se novim cipelama, torbicom ili modnim dodatkom vrhunske Aldo kvalitete. Ugodan shopping!

Linker
16. travanj 2024 01:29