Instagram
za šik proljeće

Zavodljivi model ponovno je hit: Pronašli smo 9 slip suknji do 300 kuna

Zavodljive suknje satenskog materijala ove su sezone jednako poželjni komad kao i prošle, a govori nam to i ponuda high street trgovina koja nudi različite modele od kojih je teško izabrati samo jedan.

Za dnevni look i za onaj večernji, satenske suknje, takozvani slip modeli prilagodljivi su komadi u garderobi koje je zahvalno za imati. Nije ju problem uklopiti u stil s obzirom na to da se jednostavno kombinira uz različite odjevne predmete i modne dodatke.

Modeli slip suknji pojavili su se još u 1990. godinama kada su često bile izbor slavnih dama na crvenom tepihu, a iako će neke na prvu podsjetiti na spavaćicu, pokazale su se kao komad koji itekako dobro funkcionira u modnoj kombinaciji kroz cijeli dan.

Uz tenisice ili cipele na visoku petu, baš kao i slične slip haljine, suknje od ovog materijala uvijek izgledaju odlično. Prošlog ljeta svi su željeli jedan primjerak ukrašen na leopard uzorkom, a ove sezone se, uz one životinjskog printa, nose i one u pastelnim bojama, ali kratkih rukava neće ostati niti ljubiteljice jarkih i fluorescentnih nijansi.

Tu su i modeli koje krasi uzorak: prevladavaju dezeni vječnog cvijeća ili pak točkica koje slip suknjama daju dodatnu čar. U dnevnom stajlingu uz satensku suknju dovoljna je basic majica kratkih rukava, lagani pulover ili kardigan te zanimljiv model natikača ili niskih proljetnih cipela, dok će u večernjoj varijanti dovoljni dodatak biti visoka peta.

Dok nam vrijeme to dopušta, ovi modeli lako se nose uz gležnjače, kaubojske ili bajkerske, dajući tako ženstvenoj kombinaciji dozu bunta, osobito ako se odlučite ogrnuti kožnom jaknom.

Modeli s uzorkom...

Promo
Suknja H&M (39,99 €), Top Shop (£35), Zara (199,90 kn)

Modeli u jarkim bojama...

Promo
Suknja Bershka (104,90 kn), Zara (229,90 kn) i Bershka (104,90 kn)

Modeli pastelnih tonova...

Promo
Zara (199,90 kn) i Stradivarius (139,90 kn)

Linker
24. travanj 2024 09:51