ZLATNE, UNIKATNE KUKICE

Zaboravite na viseće naušnice - ove su hit

Ako su vam dosadili gumbići i viseće naušnice, krajnje je vrijeme da potražite nakit koji će osvježiti svaki vaš look. Rješenje dolazi iz losanđeleske radionice nakita dizajnerica Sare Smith i Mare Rothbart čija je linija osvojila društvene mreže, ali i zvijezde poput manekenke Gigi Hadid te glumica Sophije Bush i Anne Kendrick.

Trendi naušnice izgledaju poput malenih kukica zakačenih za gornju stranu ušne školjke, a na prvi pogled djeluju poput običnih naušnica okrenutih naopačke. Ukoliko zazirete od igala, krvi i boli, ne morate brinuti – nećete morati ponovno bušiti uši (osim ako to baš ne želite) jer “kukice” pristaju u normalnu rupicu u uhu.

Losanđeleske dizajnerice Sara Smith i Mara Rothbart su prvu, unikatnu kolekciju nakita Smith+Mara lansirale 2012. godine, a njihova strast prema nakitu donijela je svjež pristup na scenu modnih dodataka: jednostavne, lijepe i trendi naušnice. Visoko kvalitetan, ručno rađen nakit od 14-karatnog zlata dostupan je u prodavaonicama u SAD-u i Kanadi, ali i putem web shopova Stone&Strand, Plan de Ville te njihove službene stranice Smith+Mara. Cijena trendi naušnica se kreće od 150 dolara za jednostavne, zlatne pa sve do 460 dolara za one sa safirima i rubinima.

Linker
20. travanj 2024 05:49