MODNI TRENDOVI

Vinil, vezice, izrezi i nabori: Ove salonke savršeno će se uklopiti u vaš poslovni look i podići svaku kombinaciju

Traperice i salonke savršen su spoj - posebno u poslovnom svijetu! Izdvojili smo omiljene modele jesenskih salonki koje možete pronaći u popularnim trgovinama.

U poslovnom svijetu, ovisno o radnom okruženju susrećemo krajnosti business i casual modnih izričaja, a savršen kompromis obje vrste modnih izričaja predstavlja kombinacija klasičnih traperica i salonki.

Čak i na svečanijim događajima, uz dobar odabir gornjeg dijela modne kombinacije i za to pripadajućih salonki, traperice će se definitivno uklopiti i osim osjećaja udobnosti, dati čitavom stajlingu posebno osvježenje.

Ako je vaš poslovni stil postao monoton ili nikada nije ni bio drugačiji, na pravom ste mjestu! Za sutrašnji radni dan odaberite najudobnije traperice i iskombinirajte ih s omiljenom košuljom i sakoom, a look završite klasičnim salonkama.

Čitajte i: Traper naš svagdašnji: Isprani, tamni ili s aplikacijama, ovaj bezvremenski materijal savršen je suputnik za hladnije dane

Nedostaje li vam ove must have jesenske obuće u ormaru, izdvojili smo nekoliko salonki koje možete pronaći u high street trgovinama i dodatni novi svom modnom izričaju.

Uvijek u trendu

image
Cipele od vinila s potpeticom - 199,90 kn
STRADIVARIUS

Još uvijek ne tako davno, modnom scenom zavladali su "prozirni modeli" obuće od vinila koja zbog toga što se nalazi visoko na ljestvici trendova. Osim što smo ljeti rado birali sandale s vinilom, ovaj omiljen detalj s nama će dočekati i zimu, a takva je obuća već dostupna u svim popularnim trgovinama. Obojen vinil ili onaj proziran - birajte sami, baš kao i boju i veličinu petice omiljenih nam salonki.

image
Vinilne cipele s potpeticom - 299,90 kn
ZARA

Vezicama u nove radne pobjede

Ako ste ljubiteljica nešto kraćih modela traperica, daleko iznad gležnja, savršene jesenske salonke možete pronaći i među modelima na vezice. Razne boje i među ovim modelima dopuštaju svakoj od vas da pronađe "one prave".

image
Cipele s potpeticom i vezanjem - 199,90 kn
STRADIVARIUS
image
Lace-up leather shoes - 349,90 kn
MANGO

Čitajte i: Povratak u realnost! Donosimo modele deset trendi sakoa koji će ove jeseni vladati ulicama

Izrezi, nabori i sve na što nismo navikli

Za modno odvažne dame high street trgovine prepune su modela s trenutno popularnim izrezima, dijamantićima, naborima i drugim detaljima na salonkama jarkih boja koje "vrište". Možete ih kombinirati uz nešto monotonije, neupečatljive modne krpice, uostalom - koga briga - ne sramite se svog stila i birajte boje koje odišu vašim odvažnim karakterom!

image
Salonke s potpeticom - 299, 90 kn
ZARA
image
Leather pumps - 349, 90 kn
MANGO
image
Kožne cipele s otvorenom petom, potpeticom i lančićem - 449,90 kn
ZARA
image
Cipele s potpeticom i otvorenom petom od tekstila - 299, 90 kn
ZARA
image
Svjetlucave cipele s potpeticom i otvorenom petom - 449,90 kn
ZARA

Klasika za sve i u svakoj prilici

Za one nešto povučenije ili velike ljubiteljice nude palete boja, popularne shopping destinacije nude i modele salonki koje jednostavnu pristaju svakom stilu i komadu odjeće. Ako nemate previše vremena za razmišljanje i kombiniranje, s ovim bezvremenskim salonkama nećete pogriješiti.

image
Pointed toe pumps - 249,90 kn
MANGO
image
Patent leather heel shoes - 249.90 kn
MANGO
Linker
17. travanj 2024 03:14