Pexels
Top trend

Već se zna kakav ćemo nakit svi nositi u 2019. godini

Iako je nakit od kornjačevine već prisutan trend, jedna od najvećih društvenih mreža za razmjenjivanje sadržaja, Pinterest, kaže da će se naušnice, narukvice i prstenje s ovim motivom nositi i sljedeće godine.

Ako pratite trendove, sigurno ste već primijetili da se torbe, cipele, naočale i nakit od prave kornjačevine ili s njezinim motivom nose već neko vrijeme. Na društvenim mrežama se u prošlih godinu dana puno pretraživao ovaj trend, što ne čudi jer se radi o klasiku kojeg su nosile dame iz zlatnog doba Hollywooda - Audrey Hepburn i Grace Kelly.

Kombinacija žuto-crnih mrlja koje asociraju na oklop morske kornjače odlično može nadopuniti outfit, a pogotovo ako ste za neku prigodu izabrali crnu boju.

Na Pinterestu, društvenoj mreži na kojom korisnici razmjenjuju omiljene trendove, naušnice od kornjačevine su među najtraženijim trendovima u zadnjih nekoliko mjeseci, prema čemu je Pinterest zaključio da će nakit s ovim motivom biti popularan i sljedeće godine.

Kako prava kornjačevina može biti skupa, high street brendovi prepoznali su potrebu za jeftinijim, ali jednako lijepim nakitom s motivom kornjačevine. Obično je napravljen od plastike, ali izgleda jednako dobro kao i pravi. Evo nekoliko naših prijedloga!

Zara
Naušnice s motivom kornjačevine, Zara, 69,90 kuna

Stradivarius
Naušnice s motivom kornjačevine, Stardivarius, 69,90 kuna

Zara
Naušnice s motiv kornjačevine, Zara, 69,90 kuna

Ebay
Naušnice od kornjačevine, Ebay, 10,58 kuna

SheIn
Okrugle naušnice s motivom kornjačevine, SheIn, 18,90 kuna

Stradivarius
Geometrijske naušnice s motivom kornjačevine, Stradivarius, 69,90 kuna

Linker
20. travanj 2024 05:39