MET GALA 2021.

Upečatljiva ‘gola‘ izdanja! Definitivno je rođen novi trend - koji ništa ne prepušta mašti

Na Met Gali vidjeli smo najviše takozvanih "golih" haljina, a tu su prednjačile Kendall, Zoe i Irina. Sve tri su istaknule stražnjicu, noge i leđa.

Najveća modna večer u godini, Met Gala 2021. godine u Muzeju Metropolitan u New Yorku, nakon što je prošle godine odgođena zbog pandemije, "natjerala" je brojne zvijezde da se potrude više nego ikad. Opaka konkurencija dolazila je sa svih strana, a pozornost su sličnim izdanjima pokušale privući su manekenka Kendall Jenner, glumica Zoe Kravitz i bivša manekenka Irina Shayk. Riječ je o "golim" haljinama, nalik na onu koju je prije dvije godine na Met Gali nosila i Kim Kardashian, a koju je za poznatu starletu i poduzetnicu potpisao Thierry Mugler.

image
Zoe Kravitz
THEO WARGO/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Sve tri istaknule su pozadinu, a u tome je prednjačila zvijezda serije "Male laži". Zahvalna tjelesna građa i besprijekorno fit tijelo, ono su što sve tri također imaju zajedničko pa im nije bio problem izaći u javnost u oskudnim izdanjima.

Na modni događaj Zoe Kravitz stigla je s glumcem Channingom Tatum i time potvrdila glasine o ljubavnoj vezi, no svakako je i glasine i novog dečka zasjenila svojom kreacijom Sainta Laurenta. Svjetlucava mrežasta haljina ukrala je svu pozornost.

image
Kendall Jenner
ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kendall Jenner na Met Gali je stigla s prijateljicom Gigi Hadid, a zasjala je u Givenchy haljini koja je slična onoj Audrey Hepburn iz filmskog mjuzikla "My Fair Lady". Dijamantni "choker" u njezin je outfit unio dodatan glamur, a nije odmoglo ni njezino dobro raspoloženje. Dok je Kendall pokazala sve, njezina sestra Kim je bila totalna suprotnost, odnosno pojavila se u crnoj haljini koja ju je sakrila od glave do pete - doslovno.

image
Kendall Jenner
MIKE COPPOLA/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Irina Shayk, koju su početkom lipnja povezivali s Kanye Westom, izgleda i nakon razilaženja s glumcem Bradleyem Cooperom uživa u solo vodama. Na Met Gali je nosila Moschinovu haljinu sa 3D cvjetovima u kojoj je istaknula duge i isklesane noge.

image
Irina Shayk
AVALON/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Najdramatičnija izdanja s Met Gale: Kim Kardashian kao sado-mazo dama, Rihanna u 'bubble' haljini, a J.Lo kao kaubojka

Met Gala u modnom smislu samo je nastavak na "golu" haljinu Megan Fox koju je nosila na dodjeli MTV nagrada dan ranije, a njezin je dečko, glazbenik Machine Gun Kelly, svojim tijelom pokušao sakriti što više - njezinog tijela.

image
Megan Fox
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ususret najglamuroznijem modnom događaju godine: Prisjetili smo se genijalnih izdanja s Met Gale

Linker
17. travanj 2024 02:53