Getty Images
jedva smo ih dočekali

U narednim mjesecima se ne odvajamo od pletiva: Nosimo ga u ovih 5 outfita

S prvim danima jeseni, kišama i tmurnim oblacima, mekana pletiva postaju glavne zvijezde naših odjevnih kombinacija. Okrećemo se slojevitom odijevanju što nam pruža mnoštvo mogućnosti za zanimljive svakodnevne stajlinge koji neće biti nimalo dosadni.

Dolčevite ili volite ili ne volite, no postaju sve popularniji komad u trendi modnim kombinacijama, a svakom stajlingu daju dozu profinjenog i elegantnog looka, čak i ako se nose uz ležerne traperice i kožnu jaknu. Uz klasične komade pletiva kao što su dolčevite, omiljeni su nam i oversize pleteni puloveri, koji dolaze u ulozi haljine ili tunike, a najbolje se slažu s visokim čizmama, ove godine popularnim nabranim modelima.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 21: Veronica Ferraro attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Spring Summer 2020 on September 21, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Christian Vierig/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images for Ermanno Scervin

Ispod njih u hladnijim danima možete nositi košulju, bijelu ili s uzorkom - ovisno o ostatku modne kombinacije, što će činiti odličan outfit za odlazak u ured. U high street trgovine prvi modeli pletenih komada počeli su pristizati i teško se odlučiti za samo jedan model - složili smo zato pet modnih kombinacija u kojem pletivo vodi glavnu riječ. Uz klasične modele kakve nosimo svake godine, odmak od jednostavnosti su oni s upečatljivim detaljima - ukrasnim gumbićima, čipkanim detaljima ili efektnim velikim rukavima.

MILAN, ITALY - SEPTEMBER 20: Leonie Hanne poses outside the Sportmax show during Milan Fashion Week Spring/Summer 2020 on September 20, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Jeremy Moeller/Getty Images)
Getty Images

Neopterećeno u neutralnim tonovima

Neutralne boje i ove su sezone hit. Jedan je to od trendova koji je najlakše nositi i kombinirati - u monokromatskom stilu kada spajamo iste tonove, ili u kombinaciji s drugim bojama, zemljani tonovi omiljeni su u svakom ormaru.

Rupičasti pulover Zara (179,90 kn), cargo hlače (229,90 kn), Bershka salonke (169,90 kn) i Zara kožna torba (449,90 kn)

Romantika susreće bunt

Nije novost da se romantičarski i rokerski stil nose zajedno. Ovaj na prvu nespojivi spoj je neodoljiva modna kombinacija koju volimo nositi - romantična haljina, kožna jakna, zakovice ili bajkerske čizme i naravno, komad pletenog pulovera koji će biti točka na i.

Pulover s visokim ovratnikom Zara (229,90 kn), haljina Stradivarius (229,90 kn), kaubojske gležnjače Bershka (229,90 kn) i torba Reserved (199,90 kn)

Ženstveno u plisu

Puloveri oversize kroja odličan su spoj sa suknjama, kako s mini, tako i s midi modelima. Za razigranu modnu kombinaciju birajte mini modele (popularni su karirani uzorci), a za ženstvenu i profinjenu kombinaciju nosite ih uz plisirane suknje.

Pulover Stradivarius (179,90 kn), plisirana suknja Mango (299,90 kn), šešir Zara ( 199,90 kn) i visoke čizme Zara (899,90 kn)

Spremna za ured

Poslovne hlače ne idu samo na košulje, već ih u hladnim danima kombiniramo i uz pletiva. Slažu se s uz tijelo pripijenim puloverima, no nama još omiljenija kombinacija je ona sa širokim modelom pletiva kojeg drugačijeg čine detalji - naglašeni rukavi i mašnice.

Pulover Zara (229,90 kn), hlače zvonolikih nogavica Zara (229,90 kn) i cipele na vezanje Mango (599,90 kn)

Jednostavnost upotpunjena dodacima

Modna kombinacija za dane kada ne znamo što obući je ona najudobnija - trapez traperice, dolčevita u boji i zanimljivi modni dodaci poput ruksaka ukrašenog rock zakovicama ili gležnjača u trendi životinjskom printu.

Dolčevita Zara (149,90 kn), traperice zvonolikih nogavica Pull and Bear (149,90 kn), rukasak sa zakovicama Zara (299,90 kn) i gležnjače Reserved (349,90 kn)

Linker
23. travanj 2024 11:01