Rosie Huntington-Whiteley
 Profimedia, SIPA USA
chic na plaži

Top 3: Ovi modeli kupaćih kostima će na plažama biti hit

Ljeto se još čini dalekim, no nije se loše pripremiti na vrijeme. Već maštamo o novim modelima kupaćih kostima za plažu, a kao i svake godine, neki od njih posebno se ističu kao favoriti za novu sezonu.

Modni brendovi već su predstavili prve kolekcije kupaćih kostima iz kojih nije teško iščitati kakvi će modeli ovoga ljeta biti apsolutni hit. Uz klasičan bikini ili jednodijelni model, ovisno o ukusu, kojeg nosimo nekoliko sezona, teško je odoljeti novim ljetnim komadima.

Prošle sezone vratili su se na velika vrata jednodijelni kupaći kostimi, a vidljiv je i povratak retro modela iz prošlosti - poput Bondove djevojke, kupaće gaćice s kopčom ili remenom prizivaju 70-e i 80-e godine prošlog stoljeća te danas u novom ruhu izgledaju primamljivo. Da izgledaju odlično već su nam pokazale slavne cure poput Rosie Huntington-Whiteley i Priyanke Chopre, no i mnogih blogerica koje su se uputile na egzotična putovanja i dale nam uvid u novu ljetnu sezonu.

Rosie Huntington-Whiteley releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA
Rosie Huntington-Whiteley

Životinjski print

Prugice i razigrane točkice kao uvijek poželjni uzorak ove će godine pasti u drugi plan jer će ih zamijeniti sveprisutni životinjski print. Ne čudi što će se životinjski uzorak preseliti i na kupaće kostime i ostale dodatke za plažu s obzirom na to da je do sada preplavio baš sve modne komade i dodatke. Trendi i atraktivni look uz leopard točke je zagarantiran.

Visoki struk

Veselimo se povratku retro kupaćih kostima s visokim strukom - pristaju svakom obliku tijela, a posebno ćete ih voljeti ako želite sakriti nedostatke na trbuhu. Pomalo damski i ženstveni, pobuđuju nostalgiju i lako ih je zamisliti u kombinaciji s mačkastim naočalama i velikim slamnatim šeširom ukrašenim maramom. Oni koje krasi kopča imaju seksi notu, dok oni s mašnom ili cvjetnim uzorkom daju romantičan štih.

Metalik tonovi

Za one koje se vole istaknuti i blistati čak i na plaži ovaj trend je pun pogodak. Metalik kupaći kostimi u srebrnim, zlatnim ili brončanim bojama pristaju onima preplanulog tena. Sjajni mat materijali ili teksturirani - modne kuće nude za svakoga po nešto.

Linker
19. travanj 2024 21:03