Instagram
Mala zelena

Svi je žele: najtraženija haljina proljeća ima listu čekanja od 800 ljudi

Nizozemska blogerica Charlotte Groeneveld stvorila je vrući modni trend zahvaljujući samo jednoj, naizgled sasvim običnoj fotografiji.

Nekad su svi htjeli imati odjeću koju nose glumice i pjevačice, a danas su ulogu ultimativnih trendseterica preuzele blogerice.

Kakav utjecaj njihov modni izričaj ima na modnu industriju nedavno je pokazala i nizozemska blogerica Charlotte Groeneveld, koja je uz pomoć samo jedne fotografije 'stvorila' najpoželjniju high street haljinu sezone.

Street style, blogger Charlotte Groeneveld (the fashion guitar) arriving at Each x Other Spring-Summer 2018 show held at Cafe Marly, in Paris, France, on September 28, 2017., Image: 351012119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca

Plavokosa Charlotte Groeneveld, koja stoji iza bloga 'The Fashion Guitar', jedna je od vodećih miljenica street style fotografa, a kako redovito obilazi modne revije diljem svijeta, fotografije njezinih ženstvenih kombinacija svoje mjesto često se nalaze i u člancima popularnih modnih portala.

Fotografija s londonskog Tjedna mode, na kojoj Charlotte nosi zelenu haljinu sitnog cvjetnog uzorka, bijele tenisice i svijetloplavu pernatu jaknu, oduševila je njezine fanove (samo na Instagramu ima ih 344.000) te ih navela da se sumanuto bace u potragu za midi haljinom s remenom i plisiranim donjim dijelom.

Kitri studio

Britanski brend Kitri, o čijoj je haljini riječ, tako je dobio nevjerojatnu reklamu, a njihova hit haljina Gabriella, rasprodala se u samo nekoliko dana, bez obzira na cijenu od 1.220 kuna.

Kitri Studio

Kitri je obećao da će se haljina vratiti u prodaju, i to u svim veličinama, a na listi čekanja za ovaj neočekivani trend već se nalazi čak 800 žena.

Kitri Studio

Osnivačica brenda, Haeni Kim, objasnila je taj fenomen za Harper's Bazaar: "Zelena boja ima svoj moment, svježa je i direktna, a lako ju je kombinirati i pristaje svim bojama tena. Mislim da je Gabriella popularna jer je tako svestrana. Ima pravu dozu ženstvenosti i zavodljivosti. Možete ju nositi u ured, ali i za vikend. Možete joj dati opak look uz tenisice, ili glamurozan uz štikle".

Linker
13. travanj 2024 03:48