Dior Runway 2019/2020
 Getty Images
povratnički trend

Slavne cure ga obožavaju: Nismo očekivali povratak ovog ljetnog šešira

Modni dodatak kojem se nismo nadali našao je svoj put do srca trendseterica. Na modnom radaru nalazi se još od početka proljeća, a do sada se već profilirao kao jedan od omiljenih dodataka za ljetni stajling. To pokazuju i svjetske 'it' cure koje se od ovih šešira ne odvajaju.

Šeširi, bez obzira na model, su oduvijek bili poseban modni dodatak koji se mnogi ne odvaže uključiti u svoje modne kombinacije. Praktični i efektni, svakako zaslužuju mjesto na polici u ormaru, kako tijekom zimskih, tako i tijekom ljetnih dana. Svakom outfitu će dati novo lice, osobito ako se radi o otkačenim modelima, a upravo su takvi hit za ljeto 2019. godine.

Od Kaie Gerber pa do Irine Shayk, bucket šeširi nalaze se u ormarima slavnih cura koje ga spretno nose u street style kombinacijama. Šeširi koji nas podsjećaju na one ribarske ove su godine postali trend statement dodatak za grad i za na plažu.

New York, NY  - Irina Shayk looks stunning showing off her toned abs in a crop top while out with her mother in the Big Apple.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 451170234, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Maria Grazia Chiuri vratila ih je na modnu scenu i pretvorila ih iz neuglednog šešira u modni statement dodatak,u Diorovoj kolekciji za proljeće 2019. godine u kojoj su na pisti svi modeli nosili bucket šešire. Njezinim stopama su se povele i ostale modne kuće poput Burberryja i Prade. Uglavnom su rađeni od crnog vinila i prozirnih PVC materijala, kao i od pletenih tkanina i materijala. Riječ je o dodatku koji nas vraća u djetinjstvo jer izgledom podsjeća na dječje šešire, no i u 90-e godine prošlog stoljeća kada je bio u trendu.

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 26: A model walks the runway during the Christian Dior show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020 on February 26, 2019 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images
Dior Runway 2019/2020

BGUK_1223480 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Dua Lipa



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 370571938, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Dua Lipa

Kendall Jenner, pjevačica Dua Lipa i manekenka Emily Ratajkowski još su neke koje su rado prigrlile ovaj povratnički trend te umjesto ženstvenih slamnatih šešira biraju bucket modele uz koje svaki outfit dobiva dozu dječačke razigranosti. Bilo da su jednobojni, u jarkim nijansama ili s nekim uzorkom, šeširi će biti popularan izbor za plažu kao dodatak i zaštita od sunca, no i za ljetnu gradsku kombinaciju.

Los Angeles, CA  - Kendall Jenner shows off her wild side as she arrives for Sunday Services at Kanye West's church. The in-demand model sported a pair of snakeskin-print pants along with a brimmed black hat and white tank top.

Pictured: Kendall Jenner

BACKGRID USA 31 MARCH 2019, Image: 423431020, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kendall Jenner

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Model Kaia Gerber and a friend are out in Malibu getting their shopping on while donning matching Converse sneakers. The model carries on her an Urban Outfitters shopping bag as she smiles for our cameras.

BACKGRID USA 17 JUNE 2019, Image: 448780426, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Kaia Gerber

Uz dizajnersku ponudu, nisu ih zaobišli niti high street brendovi koji su ih također uključili u svoj asortiman. Izdvojili smo šarmantne modele za ljeto.

Linker
19. travanj 2024 18:57