pronađite ‘one prave‘

Proljeće stiže: Ovih pet atraktivnih modela sunčanih naočala vladat će ulicama

Bez obzira koji modni stil preferirate, glamurozan, ženstven, sportski ili casual, s dolaskom sunčanih dana sigurno razmišljate o must have modnom dodatku - sunčanim naočalama koje zaokružuju svaki outfit, a još važnije, štite oči i usporavaju pojavljivanje prvih znakova starenja, odnosno - borica oko očiju. Donosimo pet hit kategorija za proljeće 2021., prema preporuci modnih stručnjaka.

Bilo kuda, sunčane naočale svuda - u proljetnim i ljetnim mjesecima ovo je jedino modno pravilo koje se ponavlja bez iznimke.

Sunčane naočale jedan su od onih modnih komada u koje se isplati uložiti novac, jer ćete ih nositi svaki dan, a ako odigrate 'prave karte', dobre će sunčane naočale cijeli vaš look podići na novu razinu.

image
Mandatory Credit: Photo by Shutterstock (10544756fm)
Street Style
Street Style, Autumn Winter 2020, Copenhagen Fashion Week, Denmark - 30 Jan 2020
Shutterstock Editorial/Profimedia

Ove godine ponuda je toliko šarolika da će svaka žena bez problema pronaći naočale koje savršeno pristaju uz njezin stil i osobnost. Važno je samo zapitati se, želim li se, kad ih stavim na oči, pretvoriti u holivudsku divu, zvijezdu devedesetih ili kul baku?

image
Sunčane naočale Bershka
PRESS FOTO

Ovih pet vrsta modela biti će apsolutni hit za proljeće 2021. godine, predviđaju stručnjaci.

Kojem timu sunčanih naočala vi pripadate?

Uvijek u modi - vječne avijatorice, ali s malim pomakom

Popularne avijatorice jedan su od onih modela koji se smatraju klasikom u svijetu sunčanih naočala. Ako ste veliki zaljubljenik baš u taj tip naočala te odbijate "modnu aferu" s nekim pomodnim modelom, isprobajte avijatorice s metalik staklima ili okvirom u boji koju još niste nosili.

image
Police, 1.120 kuna
PRESS FOTO
image
MANGO, 129, 90 KUNA
PRESS FOTO

New Matrix - futurističke, a opet retro

Obožavaju ih brojni slavni, od Kardashianki preko Dua Lipe pa sve do Bad Bunnyja. To i nije čudno jer imaju moć dati trenutni kul izgled svom vlasniku ili vlasnici. Da je Matrix prilagođen za 2021. godinu, svjedoče nove i nešto veće siluete izražajnijih i oštrijih kutova i boja. Odvažite se!

image
Furla, 1.345 kuna
PRESS FOTO
image
Bershka, 99,90 kuna
PRESS FOTO

Holivudski mačkaste - za zanosne dive s gradskog asfalta

Kad bi sunčane naočale bile osobe, one s mačkastim okvirima bile bi holivudske zvijezde. Na ljepoticama zlatnog doba poput Grace Kelly, Audrey Hepburn i Elizabeth Taylor okviri mačjeg oka bili su klasični koliko god su mogli biti, ali 2021. godine upravo su nepokolebljivi izbor vaše nove sunčane kolekcije. Obožavaju ih ljepotice poput Belle i Gigi Hadid.

image
Carolina Herrera, 1.270 kuna
PRESS FOTO
image
MANGO, 129, 90 KUNA
PRESS FOTO

Nešto sasvim neočekivano - za one koji žele biti zapaženi

Zašto stvari ne biste promijenili s nekoliko izvanrednih i neobičnih modela? Iako su modne piste bile prepune takvih stilova koji zagovaraju blistavu budućnost. Možda ih je nezgodno nositi u stvarnom životu, ali ćete izgledati kao putnik s punim radnim vremenom. Želite li igrati na nešto sigurnije, pregledajte fotke slavnih iz dvijetisućitih, i odaberite sunčane naočale s cirkonima.

image
Police, 1.120 kuna
PRESS FOTO
image
H&M, 19,90 eura
PRESS FOTO

Fresh Granny - nakon tatinih tenisica i maminih traperica, stigle su bakine naočale

Mini okviri posljednjih sezona sve više ustupaju mjesto oversize modelima. Topli tonovi, slojeviti jednobojni ili višebojni acetatni tonovi - s uzorkom kornjače ili tigra – takvi retro oblici detalji su koje morate imati kada razmišljate o svojoj baki.

image
Stradivarius, 79,90 kuna
PRESS FOTO
image
Vezica za sunčane naočale, Zara, 69,90 kuna
PRESS FOTO
Linker
20. travanj 2024 04:25